Karoline Sædberg Køber

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Eiendomsmegler.

2013-2020 Røisland & Co Eiendomsmegling

Eiendomsmegler.

2010-2013 BI Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er gode kunderelasjoner. Det oppnår jeg med god fagkunnskap og en salgsprosess med kvalitet i alle ledd, som skaper en god og trygg opplevelse for både selger og kjøper.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å tilbringe tid sammen med barna mine, familie og venner, trening, et godt salg og fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Barna mine, samboeren min, familie, venner og gode kollegaer er dem som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en omsorgsfull, engasjert og pålitelig person som alltid er positiv og serviceinnstilt.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en hyggelig, engasjert og pliktoppfyllende megler. Vi har et godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som heier på hverandre, og vi har en sterk delingskultur. Som eiendomsmegler mener jeg det er viktig å være tilgjengelig og ta seg god tid til kundene. Dette bidrar til trygghet. Jeg legger en god plan for hele salgsprosessen, og rådgir i forkant av foto og visning for en best mulig presentasjon. Jeg får tilbakemeldinger på at kundene setter pris på at jeg er ærlig, tilgjengelig, og at jeg følger alle interessentene godt opp.

På fritiden

Mine nærmeste beskriver meg som en familieperson med mye godt humør, som er glad i å finne på ting som er gøy. En god fridag for meg er en familiedag på hytta med ski eller tur. Jeg er veldig glad i å stå på ski på vinteren eller dra ut i båt på sommeren. Jeg sier heller ikke nei til en utenlandstur med venner eller familie.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Begge er bra.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Eiendomsmegler.

2013-2020 Røisland & Co Eiendomsmegling

Eiendomsmegler.

2010-2013 BI Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99255372

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 25 53 72
eller epost

Hva sies om meg?