Karoline B. Olsen

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

2018-2020 PrivatMegleren

Årets Fagpris Årets Ansatt Årets Beste KTI i PrivatMegleren

2017-2023 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2015-2017 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmeglerfullmektig

2013-2015 PrivatMegleren Aksept

Backoffice / medarbeider

2011-2014 BI Oslo

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit og trygghet hos kundene – både de som selger bolig, men også hos de som kjøper. Det er mye følelser og penger som står på spill, og jeg har stor respekt for at det skal tas store avgjørelser som kan være livsendrende.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode relasjoner til kollegaer, til kunder, og til de der hjemme. Har de rundt meg det bra, har jeg det bra.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegaer, kunder og familie er dem som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er kunnskapsrik, trygg, stødig og samtidig et følelsesmenneske.

På jobb

På jobb er jeg strukturert, effektiv og imøtekommende. Jeg prøver å alltid være tilgjengelig for kundene mine, og tenker at ingen spørsmål er dumme. Jeg legger vekt på et godt samarbeide med takstmann, og jobber tett med en utrolig flink fotograf og stylist. Kundene mine beskriver meg gjerne som ryddig og strukturert, iherdig, nøyaktig, kunnskapsrik, samvittighetsfull og som en drivende god selger. En kombinasjon av kunnskap, erfaring og et godt nettverk bidrar til at jeg oppnår gode resultater.

På fritiden

Venner og familier beskriver meg som en støttende og pålitelig person som er empatisk, omsorgsfull og villig til å hjelpe til når det trengs. Jeg er en god lytter og prøver alltid å ta vare på dem jeg har rundt meg. En god fridag om vinteren betyr at jeg tar en lang skitur med min bedre halvdel og hunden vår, gjerne med en liten afterski på terrassen etterpå. Om sommeren jogger vi ned til sjøen og bader med hunden, og runder av med en deilig frokost hos bakeren.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Alltid gi.

Jeans eller dress/drakt?

Foretrekker jeans, men ikke på jobb.

Erfaring og utdanning

2018-2020 PrivatMegleren

Årets Fagpris Årets Ansatt Årets Beste KTI i PrivatMegleren

2017-2023 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2015-2017 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmeglerfullmektig

2013-2015 PrivatMegleren Aksept

Backoffice / medarbeider

2011-2014 BI Oslo

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd gjennom alle delene av min leveranse.
Det er svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Kontakt meg for en oversikt av mitt team.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99102087

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 10 20 87
eller epost

Hva sies om meg?