Karl Nguyen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Lillestrøm & Lørenskog

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler er det aller viktigste for meg fornøyde kunder. Det oppnår jeg med effektivitet, etterrettelighet, trygghet og best mulig pris for eiendommen.

Hva er det som gir deg energi?

Gode resultater, fornøyde kunder og flinke folk rundt meg gir meg masse energi og motivasjon. Ellers tar jeg godt vare på både kropp og sjel med trening i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, kollegaer og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Høy arbeidsmoral, er en dedikert og engasjert megler.

På jobb

De jeg jobber med beskriver meg som en hardtarbeidende lagspiller. Overfor kundene er jeg opptatt av at de skal bli så fornøyde at de anbefaler meg videre. Jeg får gode tilbakemeldinger fra kundene som setter pris på at jeg er en profesjonell, empatisk og engasjert megler med mye fagkunnskap.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en lojal og omsorgsfull person som ønsker å få frem det beste hos hver enkelt. En optimal fridag for meg inneholder trening, fint vær og god mat i godt selskap. Ellers elsker jeg fotball, kose med dyr og fysisk aktivitet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sol og vinter er bra, men sol og sommer er best.

Gi eller få?

Det er alltid hyggelig å få, men jeg får en bedre følelse av å kunne glede andre.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Lillestrøm & Lørenskog

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41216703

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 21 67 03
eller epost

Hva sies om meg?