Karl Kristian Fjeld

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Hamar

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner i Privatmegleren Hamar.

2020-2023 Aktiv Eiendomsmegler

Eiendomsmegler/Partner/Fagansvarlig/Salgsleder hos Aktiv Eiendomsmegling Løten.

2018-2020 EIE

Eiendomsmegler hos EIE Hamar.

2016-2018 Høgskolen Innlandet

Bachelor i Eiendomsmegling.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å bidra med profesjonalitet og merverdi for både kjøper og selger. Det er viktig for meg at kundene mine er såpass fornøyd med jobben jeg gjør at de vil anbefale meg videre.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi på jobben er å kunne hjelpe kundene mine. Spesielt motiverende er det når et godt samarbeid fører til at kundene når sine mål. På fritiden er det familien og trening som gir påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy arbeidskapasitet og god gjennomføringsevne.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en kollega som alltid gjennomfører det jeg har lovet. Det er viktig for meg at vi trives godt sammen på arbeidsplassen. Derfor tenker jeg det er viktig å hjelpe hverandre, og bidra til at kollegaene har det fint på jobb. Da vil også laget gjøre det bedre sammen. Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg er profesjonell, tilgjengelig og løsningsorientert. Jeg er ganske god på å sette meg inn i kundenes situasjon, og derfor kan jeg også bidra med de tingene som er viktig for at kunden skal nå det målet de har satt seg.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg med ett ord; pålitelig. En god fridag for meg benytter jeg helst sammen med barn og samboeren min på en tur ute i skogen. Jeg er veldig glad i friluftsliv.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg foretrekker skiferie.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Partner i Privatmegleren Hamar.

2020-2023 Aktiv Eiendomsmegler

Eiendomsmegler/Partner/Fagansvarlig/Salgsleder hos Aktiv Eiendomsmegling Løten.

2018-2020 EIE

Eiendomsmegler hos EIE Hamar.

2016-2018 Høgskolen Innlandet

Bachelor i Eiendomsmegling.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45024118

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 02 41 18
eller epost

Hva sies om meg?