Karianne Rytterager

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Lillestrøm

Eiendomsmegler

2013-2016 Aktiv eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2008-2013 Postbanken eiendom

Eiendomsmegler

2001-2008 Garanti Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg mener at det viktigste er min allsidighet innen yrket. Jeg startet med eiendomsmegling i 2001 og har jobbet både som megler, oppgjørsansvarlig, daglig leder, fagansvarlig og med prosjekt. Min allsidige erfaring og oversikt er til stor nytte for mine kollegaer og for kundene våre.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å gjøre ting som gir mening, bedring eller glede for andre, og meg selv. Å hjelpe andre er noe jeg liker. Enten det gjelder mitt engasjement i det lokale idrettslaget eller som frivillig for Røde Kors. Men det kan også være små ting som å besøke en tidligere kollega, venner og familie. Jeg forsøker å få treningsøkt eller en annen form for aktivitet nesten hver dag.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er familien. Min mann, våre 3 sønner samt min mamma og pappa, og søster med familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en kollega med god erfaring og oversikt, med stor arbeidskapasitet. Jeg er også effektiv og får utført mye både på jobb og privat.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en trygg, besluttsom kollega med stor arbeidskapasitet. – og kanskje litt konservativ. Jeg er ikke så veldig glad i store endringer. Jeg er generelt i godt humør og har gjerne et smil på lur. Det er viktig for meg at mine kollegaer kan stole på meg, både at den jobben vi gjør sammen blir gjort når den skal og at den også har den kvaliteten som vi krever sammen. Det er også viktig for meg at de vet at de kan spørre meg om råd, hjelp eller at vi kan ta en diskusjon sammen.

På fritiden

Mange vil beskrive meg som et typisk JA-menneske. Jeg er rettferdig og misliker sterkt urettferdighet. Jeg liker veldig godt å holde meg aktiv, og liker å gjøre ting sammen med gutta mine, selv om det er mest yngstemann som fortsatt synes mamma er kul å henge med. Jeg har også en mann som drar meg ut på orientering i skogen av og til.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommeren er min favoritt, mest fordi jeg ikke liker å fryse.

Hus eller leilighet?

Hus, fordi familien min trenger plass.

Fine dining eller pizza?

Greit begge deler, men årets kulinariske høydepunkt er det årlige smalahovelaget med 14 livlige damer.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Lillestrøm

Eiendomsmegler

2013-2016 Aktiv eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2008-2013 Postbanken eiendom

Eiendomsmegler

2001-2008 Garanti Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95905865

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 90 58 65
eller epost