Kamilla Sørensen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Syd

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Syd

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

2016-2021 PrivatMegleren Syd

Backoffice / Eiendomsmegler

2015-2018 Bi Handelshøyskole

Bachelor

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som megler er å skape tillit og gode relasjoner til mine kunder både på selger- og kjøpersiden. Mine kunder skal alltid være fornøyd med hele min leveranse, fra A til Å.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer. Jeg er så vanvittig heldig som kan stå opp hver morgen og glede meg til å gå på arbeid.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er selvsagt nærmeste familie, men utenom dette ser jeg også på alle mine kollegaer som viktige relasjoner. Det er helt avgjørende å være i et godt arbeidsmiljø når man er så mange timer om dagen på jobb.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er serviceinnstilt, tillitsskapende og faglig dyktig.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer vil beskrive meg som en fleksibel, serviceinnstilt og faglig dyktig megler, som også er strukturert og effektiv – alle svært viktige nøkkelord i denne bransjen.

Det er viktig for meg at kundene mine får mer enn forventet. Dette resulterer ofte i at jeg gjør mer enn de ser for seg, være seg å stille opp med hjelp av styling før foto, tips til oppussing og til og med ta kveldsbilder Min X-faktor er å være del i alle ledd for å sørge for at vi får frem den beste presentasjonen av salgsobjektet.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som en strukturert, energisk og lidenskapelig person. En optimal fridag ville vært på en solskinnsdag, hvor jeg pakker bilen og tar en roadtrip til et nydelig sted ute i naturen. Jeg er veldig glad i sosiale sammenkomster med familien, og dette kommer nok av min latinske bakgrunn hvor familien er i sentrum. Det er alltid plass til en ekstra rundt bordet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Hus eller leilighet?

Leilighet.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Syd

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

2016-2021 PrivatMegleren Syd

Backoffice / Eiendomsmegler

2015-2018 Bi Handelshøyskole

Bachelor

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Veim media v/ Arne Haugland
Boligstylisten v/ Vilde Dyngeland
Takstmann Knut Farestvedt

Mine samarbeidspartnere er en forlengelse av meg som megler og min serviceleveranse. Det er særdeles viktig at de fungerer optimalt, og de er derfor håndplukket av meg.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90668698

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 66 86 98
eller epost

Hva sies om meg?