Kåre A. Brustad

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Brustad & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2010-2023 PrivatMegleren Jessheim

Daglig leder / eiendomsmegler / partner Etablerte PrivatMegleren Jessheim i 2011 og Nyeboliger Jessheim i 2020. Jeg har hele tiden jobbet aktivt som eiendomsmegler og har ved flere anledninger vært blant de meglerne i PrivatMegleren med høyest omsetning.

2006-2010 DNB Lillestrøm

Eiendomsmegler

2002-2006 Notar Jessheim og Strømmen

Daglig leder / eiendomsmegler / partner Var med å starte nytt meglerkontor og jobbet aktivt som eiendomsmegler. Kåret til "Årets megler" ved flere anledninger.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å gjøre alt med integritet og maks innsats, energi og pågangsmot. Jeg går alltid “all in” på alt. Jeg har jobbet som eiendomsmegler i over 20 år og elsker jobben min. Jeg har drømmejobben som jeg er så heldig å få lov til å gjøre hver eneste dag.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg blir veldig motivert av gode resultater og et godt arbeidsmiljø. Får masse energi av å omgås mine dyktige kollegaer. I tillegg ved å holde meg aktiv med trening og tid med familien.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, gode kollegaer og masse venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Hardtarbeidende, ydmyk, respektfull, engasjert.

På jobb

Jeg liker å være en del av et aktivt og dynamisk miljø. Energi og entusiasme er viktig for meg, og faglig tyngde er sentralt.

Kollegaer og kunder ville nok beskrevet meg som hardtarbeidende, dedikert og fokusert.

Mer enn 20 års erfaring og over 2300 solgte boliger har lært meg betydningen av å lage en klar plan med riktig strategi fra første sekund. Målet er å ivareta kunden og boligen på en best mulig måte. Det er viktig å gjøre ting med glimt i øyet og i god dialog med kunden.

På fritiden

På fritiden liker jeg å stå opp tidlig for å få maks ut av dagen. Jeg liker å trene og holde meg i god form. Styrketrening og padel står høyt på favorittlisten min om dagen. Ellers er jeg godt over middels interessert i sjakk og brettspill i sosialt lag. En optimal fridag inneholder kvalitetstid med sønnen min, gjerne med en treningsøkt eller aktivitet hvor vi er ute i friluft, etterfulgt av en hjemmelaget og hyggelig middag.

Q&A

Vinter eller sommer?

Elsker sjøen og båtlivet, så det må bli sommer.

Gi eller få?

Gi – det å være raus og tilstede for familie og venner er svært viktig for meg.

Jeans eller dress/drakt?

Du vil nok oftest møte meg i dress, men på fritiden er det jeans som gjelder.

Erfaring og utdanning

2010-2023 PrivatMegleren Jessheim

Daglig leder / eiendomsmegler / partner Etablerte PrivatMegleren Jessheim i 2011 og Nyeboliger Jessheim i 2020. Jeg har hele tiden jobbet aktivt som eiendomsmegler og har ved flere anledninger vært blant de meglerne i PrivatMegleren med høyest omsetning.

2006-2010 DNB Lillestrøm

Eiendomsmegler

2002-2006 Notar Jessheim og Strømmen

Daglig leder / eiendomsmegler / partner Var med å starte nytt meglerkontor og jobbet aktivt som eiendomsmegler. Kåret til "Årets megler" ved flere anledninger.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45004300

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 00 43 00
eller epost

Hva sies om meg?