Julianne Jonassen

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF

2021-2023 W Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF og Eiendomsmegler MNEF

2018-2021 DNB Eiendom

Trainee og Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Tillit og god kommunikasjon er noe jeg verdsetter høyt. Med et glimt i øye og et smittende humør, er jeg ærlig og oppriktig i alt jeg gjør. Jeg lever av fornøyde selgere og kjøpere, og det er derfor svært viktig for meg at de som møter meg i en boligsalg-/kjøpsprosess er fornøyde med jobben som blir gjort fra start til slutt. Det er undervurdert å kjenne sine kjøpere, og jeg ønsker virkelig at også de skal få en positiv opplevelse av prosessen. Jeg elsker jobben min, og det tror jeg merkes i alle ledd.

Hva er det som gir deg energi?

Det er mye som gir meg energi i hverdagen, alt fra å selge en eiendom til å være ute i naturen. I tillegg vil jeg gi litt skryt til vennene mine og kollegaene mine som er med på å skape ekstra latter i hverdagen. For min del er det viktig å omgås med folk og ting som gir energi, ikke det som tar den.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er vennene mine, og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er pålitelig og nøye, og en morsom, smilende og pratsom person.

På jobb

Kollegaene mine vil nok beskrive meg som en dyktig eiendomsmegler med kontroll, i tillegg til at jeg er sprudlende og ler høyt. Kunder opplever meg nok som både profesjonell, hyggelig og ekte.

Jeg er opptatt av at kundene opplever at ingenting i prosessen er tilfeldig, at det er kvalitet i alle ledd og at de blir godt ivaretatt.

Det at jeg har glimt i øyet og oppriktig bryr meg om kundene mine, er nok med på å skape en god opplevelse og det beste resultatet. Jeg gir meg ikke før vi er absolutt sikker på at vi har fått den beste prisen for boligen.

På fritiden

Jeg tror vennene mine vil beskrive meg som dels sprudlende og morsom, dels omtenksom og snill. I tillegg tror jeg at de synes at jeg jobber mye, men samtidig er glade på mine vegner for at jeg har en jobb som jeg trives så godt i.

En optimal fridag kan tilbringes enten på fjellet, eller i fjæra. Eller det å finne på noe kjekt med gode venner. Jeg er et konkurransemenneske, så hvis vi kan kombinere en fritidsaktivitet med kollegaene mine så er det helt supert.

Q&A

By eller bygd?

Bygdejente fra Nordland som elsker bylivet i Bergen.

Hus eller leilighet?

Leilighet.

Fine dining eller pizza?

Kommer an på anledningen, men det er alltid godt med pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler MNEF

2021-2023 W Eiendomsmegling

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF og Eiendomsmegler MNEF

2018-2021 DNB Eiendom

Trainee og Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41333834

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 33 38 34
eller epost

Hva sies om meg?