Jostein Mo

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sogn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sogn

Daglig leder / Eiendomsmegler

2015-2020 PrivatMegleren Syd

Partner/Eiendomsmegler

2011-2015 Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler

2008-2011 Høgskulen i Sogn og fjordane

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg som megler er å presentere og selge eiendom med et best mulig resultat. Jeg ønsker å skape verdier for selger gjennom å bidra med min erfaring, og komme med kvalifiserte råd og tips slik at vi sammen skaper et godt produkt.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får overskudd av å trene, og da aller helst fotball. Det å skape resultater og jobbe med mennesker gir meg også påfyll av energi i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er gode venner og kollegaer. Dette er nettverk som jeg både gir og tar mye læring og erfaring fra.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er sulten, tilgjengelig og har mye stå-på vilje.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en tilgjengelig og hjelpsom person.

På jobb går jeg i bresjen for at alle skal være med på å "dra lasset". Det er viktig for meg at vi jobber i samme retning og sammen skaper en vinnerkultur.

Overfor kundene er jeg opptatt av at det leveres 100% hver eneste gang. Jeg mener at alle eiendommer fortjener å bli presentert på riktig måte, og har et brennende ønske om å lykkes. Derfor strekker jeg meg de ekstra meterne for å oppnå mest mulig for hver eneste kunde.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en blid, hjelpsom og morsom type.

En god fridag for meg kan være å se fotball på tv, og være sammen med gode venner og familie.

Jeg har ikke så mye tid til hobbyer, men jeg er heldig som har en jobb som jeg liker så godt at det kan erstatte hobbyer.

Q&A

By eller bygd?

Bygd.

Film eller dokumentar?

Foretrekker dokumentarer.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sogn

Daglig leder / Eiendomsmegler

2015-2020 PrivatMegleren Syd

Partner/Eiendomsmegler

2011-2015 Eiendomsmegler Vest

Eiendomsmegler

2008-2011 Høgskulen i Sogn og fjordane

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har eksklusiv tilgang til fotograf og stylist.

Din boligstyling AS ble startet samtidig som vi åpnet kontor i Sogn. Her har du dyktig stylist med et stort lager av møbler som kan hjelpe deg å presentere boligen på best mulig måte.

Flugheim Foto AS er også eksklusiv fotograf for Privatmegleren. Han bryr seg om hvordan bildene blir tatt og ikke minst om resultatet. Man får kun en sjanse til å presentere riktig, og mine samarbeidspartnere er uvurderlige med tanke på sluttproduktet.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97010784

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 01 07 84
eller epost

Hva sies om meg?