Jørgen Swensen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2011-2012 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmegler MNEF

2006-2011 Aktiv Eiendomsmegling avd. Frogner

Delaktig i oppstart og etablering av meglerkontor. 5 år som backoffice og megler

2004-2007 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit og trygghet hos kundene – både de som selger bolig, men også hos de som kjøper. Det er mye følelser og penger som står på spill, og det tas store avgjørelser som kan være livsendrende. Mine kunder skal gjennom en trygg og profesjonell prosess fra A til Å, slik at de oppnår best mulig pris for boligen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av å oppnå gode resultater, hjelpe andre, trening og tilbringe tid med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kone, datter, familie og kollegaer. Har de rundt meg det bra, har jeg det bra.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er strukturert, initiativrik, ansvarsfull, positiv og fleksibel.

På jobb

På jobb er jeg strukturert når det "står på", og sikkert en tidstyv når det er roligere. Jeg er oversosial og vil bare det beste for dem rundt meg.

De beste dagene er når det er mye å gjøre, eller jeg kan gjøre en forskjell for mine kunder, enten det er via et godt salg eller et godt kjøp. Jeg tror nøkkelen til et vellykket salg er gode forberedelser, tilgjengelighet, kunnskap, erfaring og god rådgivning gjennom hele prosessen.

Jeg har etablert et team med de beste samarbeidspartnerne i form av stylist, foto og takstmann.

I tillegg prøver jeg alltid å være kreativ når det gjelder annonsering og tilrettelegging av salgsprosesser. Og så tror jeg faktisk ingen andre meglere liker visninger like godt som meg.

På fritiden

Før var fritid forbundet med lange reiser og lange frokoster. Etter at jeg fikk barn er det litt mindre reising og litt kortere frokoster. Nå er det fokus på å aktivere hun lille, og kanskje prøve å være litt handy. Mine tre store interesser er ski, fotball og trening.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Alltid gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jobb: Alltid dress og pent kledd Fritid: Null dress

Erfaring og utdanning

Fra 2012 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2011-2012 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmegler MNEF

2006-2011 Aktiv Eiendomsmegling avd. Frogner

Delaktig i oppstart og etablering av meglerkontor. 5 år som backoffice og megler

2004-2007 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor nytte og verdi av de samarbeidspartnerne jeg har knyttet til meg. Jeg stiller krav til samarbeidsform, og til hva hver av disse kan bidra med når det gjelder verdiskapning. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi som gjør at det går en rød tråd gjennom alle delene av min leveranse.
Det er svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine, og veileder dem til et godt resultat.

Kontakt meg for en oversikt av mitt team.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91569768

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 56 97 68
eller epost

Hva sies om meg?