Jørgen Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 Privatmegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmeglerfullmektig

2019-2022 HVL

Bachelor eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som megler er å skape tillit og gode relasjoner til kunden mine, både på selger- og kjøpersiden. Kunden skal alltid være fornøyd med hele leveransen, fra A til Å.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi av å gjøre en god jobb, være sammen med gode venner og være ute i naturen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en positiv, aktiv og fokusert som også kan være både morsom og livlig.

På jobb

Jeg håper og tror at kollegaene mine vil beskrive meg som en hyggelig, imøtekommende og pålitelig megler.

Overfor kundene er jeg opptatt av å skape tillit og riktig kjemi. Jeg setter tydelige mål, gjør gode forberedelser og gjennomfører alltid 100%.

Jeg opplever at kundene mine verdsetter engasjementet, påliteligheten og servicen de får med meg som eiendomsmegler.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en pålitelig, ærlig, oppmerksom og lojal person.

Når jeg har fri er jeg helst ute og nyter været, uansett om det er vinter eller sommer.

Jeg digger å spille golf, selv om handikappet mitt ikke tilsier det samme.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Ja takk, begge deler.

Film eller dokumentar?

Soleklart dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Hjemmelaget pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 Privatmegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmeglerfullmektig

2019-2022 HVL

Bachelor eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95418126

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 41 81 26
eller epost

Hva sies om meg?