Jørgen Ek

Partner / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Eiendomsmegler/ Partner

2013-2017 Eie Eiendomsmegling Sandvika

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å sørge for at prosessen er gjennomtenkt og ha en ærlig og åpen dialog med kundene. Både selger og kjøper skal føle seg godt ivaretatt hele veien.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg mest energi er en fin arbeidshverdag ettersom det er der hvor mesteparten av tiden brukes. Gode salg gir meg en god energiboost i hverdagen, og så er det fint å lade opp batteriene i feriene sammen med familien.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien og selvfølgelig kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy arbeidskapasitet, er utadvendt og anser meg som en positiv person både på og utenfor jobb.

På jobb

Jeg tror mine kollegaer anser meg som målrettet, arbeidsom og jordnær. Jeg er opptatt av kundenes beste og tett oppfølging, noe som fører til at jeg er i telefon stort sett hele dagen. For meg er det viktigste at kundene har en god opplevelse med salget slik at jeg er den de ringer neste gang de vurderer å selge bolig. Dette gjøres ved et grundig og dedikert arbeid og en god dialog underveis.

På fritiden

En optimal fridag for meg tilbringes sammen med familien, gode venner og en runde med golf når anledningen byr seg.

Q&A

By eller bygd?

Jeg er glad i det sosiale og å ha mennesker rundt meg, så det må bli by.

Film eller dokumentar?

Jeg foretrekker en god dokumentar.

Jeans eller dress/drakt?

Dressen er på seks dager i uken, så på lørdager blir det jeans.

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Eiendomsmegler/ Partner

2013-2017 Eie Eiendomsmegling Sandvika

Daglig leder/ Eiendomsmegler/ Partner

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94853504

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 85 35 04
eller epost