Jonas Jaatun

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2019-2023 Kristiansand

Eiendomsmegler

2015-2018 Privatmegleren Gamle Oslo

Trainee og eiendomsmeglerfullmektig

2014-2017 Handelshøyskolen BI, Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å trygge kundene mine slik at de føler seg sikre på at jobben jeg gjør blir gjennomført på best mulig måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får engergi av fornøyde kunder, gode kollegaer, trening og kvalitetstid med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det er først og fremst familien som er de viktigste for meg, men også venner og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ærlig, serviceinnstilt og målbevisst.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg som en hardtarbeidende, pliktoppfyllende og løsningsorientert eiendomsmegler med masse positiv energi. Overfor kundene er jeg opptatt av god planlegging og tilpasse prosessen for hvert eneste salg.

Jeg får gode tilbakemeldinger på at kundene mine setter pris på min tilgjengelighet, arbeidsmoral og ærlighet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en lojal, pliktoppfyllende, ærlig og følsom person. En perfekt fridag for meg inneholder trening, god mat og tid sammen med min kjære.

Mine interesser er motorsport, friluftsliv og å holde meg i form.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, uten tvil.

Gi eller få?

Liker best å gi til andre.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

2019-2023 Kristiansand

Eiendomsmegler

2015-2018 Privatmegleren Gamle Oslo

Trainee og eiendomsmeglerfullmektig

2014-2017 Handelshøyskolen BI, Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99419580

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 41 95 80
eller epost