Jon Syver Ternå

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Kvadrat

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Kvadrat Kolbotn

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2010-2017 Krogsveen Kolbotn

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

1994-2010 EXACT Eiendomsmeglere AS Oslo

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Daglig leder

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er eiendomsmegling en livsstil. Etterrettelighet, grundighet og evne til å sette seg inn i kundens behov og situasjon er viktig for meg. Jeg fokuserer på høy kundetilfredshet, selger så vel som kjøper. Før eller siden krysses veiene igjen. Uansett boligtype og prisklasse gir jeg alltid 100%.

Hva er det som gir deg energi?

I jobben er det kundekontakt og aktivitet som gir meg energi. Det å lykkes og gleden av fornøyde kunder. På fritiden er jeg svært aktiv. Bor i enebolig og liker hagearbeid og vedlikehold. Trener regelmessig og liker gruppetimer med løping eller styrke - her er det bare å gi alt uten å tenke for mye selv.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, venner og gode kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er etterrettelig og har høy arbeidskapasitet. Ser på meg selv som tilgjengelig, tydelig og som en person som man kan stole på.

På jobb

Som megler har jeg som mål at kundene skal sitte igjen med en følelse at jobben ble gjort 100% - akkurat som forespeilet. Mitt ønske er at kundene skal oppleve oss i Privatmegleren som profesjonelle og gode rådgivere underveis i salgsprosessen.

Jeg er meget lokalkjent og brennende opptatt av alt som foregår i lokalsamfunn. Det å kunne formidle troverdig hvordan det er å bo i et område er ofte svært avgjørende for om en kjøper legger inn bud eller ei. Jeg får ofte høre at hvis det ikke var for meg ville kjøperen kanskje valgt bort boligen.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en aktiv, omsorgsfull person med godt humør, som er glad i faste rutiner.

En optimal fridag for meg begynner med å stå opp tidlig. Tar gjerne en liten treningsøkt og en lang tur med hunden. En god avslutning på dagen er middag og festlig lag med gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vrient å velg en av årstidene. Alle årstider har sin sjarm.

Hus eller leilighet?

Akkurat nå fungerer hus veldig fint for meg.

Jeans eller dress/drakt?

Trives definitivt best i jeans og fritidsantrekk.

Erfaring og utdanning

2017-2023 PrivatMegleren Kvadrat Kolbotn

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2010-2017 Krogsveen Kolbotn

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

1994-2010 EXACT Eiendomsmeglere AS Oslo

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Daglig leder

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Alle mine samarbeidspartnere er "håndplukket" for å gi boligselgerne det beste utgangspunktet for et vellykket salg.

Jeg benytter en profesjonell fotograf som både tar og redigerer bildene selv. Fotografen har det beste fotoutstyret og "øye" for å skape god stemning - uansett boligtype og tilstand. For meg er det viktig at fotografen har fleksibiliteten til å komme tilbake hvis været tilsier dårlige utebilder. I tillegg benyttes kveldsbilder der hvor dette kan gi en god stemning.

Benytter kun faste takstmenn jeg kan stole på gjør en grundig jobb, har et høyt kunnskapsnivå og god evne til å formidle informasjon.

Interiør, styling/rådgivning - alle har nytte av en god rådgiver i forberedelsene før foto og visning. Jeg har faste samarbeidspartnere som tar utgangspunkt i salgsobjektet og målgruppen. Alle vet at gode bilder selger og kan være avgjørende for oppmøte på visning.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90198245

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 19 82 45
eller epost

Hva sies om meg?