Jon-Kristian Krybelsrud

Partner / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Soria Moria

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2015-2024 PrivatMegleren Soria Moria

Eiendomsmegler

2006-2013 Profesjonell fotballspiller

KIL Toppfotball Skjetten Fotball KFUM Fotball

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

2009-2012 Politihøgskolen

Bachelor i Politivitenskap

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktigste den menneskelige kontakten med alle de involverte i salgsprosessen, og da selvfølgelig med hovedvekt på selger og alle interessentene på eiendommen. Her er det avgjørende å vise seg fra sin aller beste side for å maksimere kundeopplevelsen og ikke minst leveransen. Jeg legger også mye ressurser i det proaktive arbeidet før annonsering for å kunne levere ypperste kvalitet til mine kunder og alle interessenter.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være rundt positive og energiske mennesker som ønsker å gi jernet for seg selv og andre til man har oppnådd det man ønsker!

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste er min kone som jeg har vært sammen med i mer enn 20 år, mine to barn, øvrig familie, nære venner, og ikke minst kollegaer og gode samarbeidspartnere gjennom jobben.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en prestasjons- og resultatorientert vinnerskalle med masse pågangsmot.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en ganske sta person, men også som en ærlig kar som alltid holder det han lover. Jeg er energisk, blid og prøver alltid å spre positiv energi rundt meg. For meg er det viktig å være en god lagspiller som bidrar til at alle mine kollegaer kan skinne, maksimere sitt potensial og være den beste versjonen av seg selv. Overfor kundene er jeg opptatt av at de føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen og at de får den leveransen de har blitt forespeilet. Min X-faktor tror jeg må være min energiske personlighet og evne til å bli godt likt av og samhandle med alle typer forskjellige mennesker. Kundene mine forteller at de setter pris på min ærlighet, positivitet og evne til å levere meget gode salgsresultater.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en energisk og positiv kar som også er både snill, hjelpsom, sta og som kan være morsom iblant. En optimal fridag tilbringer jeg helst sammen med kona og barna, og da finner vi på noen hyggelige aktiviteter å gjøre sammen. Ellers spiller jeg fortsatt organisert fotball på hobbynivå, og så liker jeg å tegne – spesielt portretter av mennesker.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

2015-2024 PrivatMegleren Soria Moria

Eiendomsmegler

2006-2013 Profesjonell fotballspiller

KIL Toppfotball Skjetten Fotball KFUM Fotball

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

2009-2012 Politihøgskolen

Bachelor i Politivitenskap

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd igjennom alle delene av vår leveranse. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Foto, Lars-Petter Skillestad, Fotostallen
Stylist, Boliginnrederne
Takstmann, Taksator og Taksering Norge

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41618750

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 61 87 50
eller epost

Hva sies om meg?