John Nicko Daae Lampe

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Nordhordland

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Nordhordland

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg som eiendomsmegler, er å være bevisst det ansvaret jeg påtar meg overfor de som skal selge boligen sin. Eiendom er den mest verdifulle eiendelen for veldig mange, og den må naturligvis bli behandlet deretter. Som eiendomsmegler er man fagmann og skal opptre profesjonelt. Personlig er jeg stor tilhenger av å minimere risikoen for at noe kan gå galt underveis i salgsprosessen. Veldig mye handler om gode forberedelser og riktige valg underveis, og derfor fokuserer jeg på at mine kunder skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom hele prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg har alltid vært et konkurransemenneske, og drives i stor grad av å oppnå gode resultater. Det være seg på jobb, på hjemmebane eller i andre sammenhenger. I hverdagen har jeg et mål om å alltid være i stand til å prestere etter beste evne. Derfor har jeg klare rutiner og sjekkpunkter jeg skal innom hver dag, som for eksempel minst 1 time trening før jobb.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Personlig har jeg alltid satt pris på å kunne prestere godt gjennom selvstendig arbeid. Uavhengig av dette er det naturligvis flere relasjoner jeg ikke kunne vært foruten, som den med kollegaene mine på kontoret i Nordhordland.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en pålitelig, effektiv og målrettet person.

På jobb

Min filosofi for å oppnå best mulig resultater for kundene mine er enkel. Man må rett og slett være villig til å gjøre det konkurrentene ikke orker. Om dette innebærer ekstra timer på jobb, plukke opp telefonen og fysisk ringe interessenter til visning, eller å ta en privatvisning lørdags kveld spiller ingen rolle.

Essensen i det er at det sjeldent er tilfeldig hvilket sluttresultat man sitter igjen med.

Jeg tror at kundene mine setter pris på at jeg alltid er tilgjengelig, og at jeg alltid er villig til å lage rom i egen timeplan for dem.

På fritiden

Venner og familie ville nok beskrevet meg som varm og imøtekommende.

For meg så inneholder den optimale fridagen masse sol og varme, kvalitetstid med mine nærmeste og gode samtaler. Jeg har alltid vært glad i å holde meg i fysisk aktivitet, med fotball, styrketrening, fjellturer osv. Jeg er helt sikker på at dette har en positiv innvirkning på egen konsentrasjon og motivasjon.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Foretrekker pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Nordhordland

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Ved alle salg av boliger legger jeg stor vekt på å minimere risikoen for at eiendommen selges til en lavere pris enn ønsket, eller forventet.
Mine kunder har derfor stor verdi og nytte av de samarbeidspartnerne jeg har knyttet til meg. Jeg stiller krav til samarbeidsform, og til hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd gjennom alle delene av vår leveranse.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97623069

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 62 30 69
eller epost

Hva sies om meg?