Joakim Olsen Sandum

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Soria Moria

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2024 PrivatMegleren Soria Moria

Avdelingsleder / Eiendomsmegler

Fra 2017 PrivatMegleren Soria Moria

Eiendomsmegler

2016-2020 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det aller viktigste for meg er å ha en god kombinasjon av kvalitet, smidighet og struktur, og ikke minst å se kundenes individuelle behov.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, nære venner, fantastiske kollegaer – og dagens første kopp med kaffe.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er venner, familie og kollegaer. Med andre ord de menneskene i mitt liv som gjør min hverdag herlig.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er blid, omsorgsfull, tidvis en energibombe og ekstremt målrettet.

På jobb

Mine kunder og kollegaer beskriver meg ofte som kunnskapsrik, smilende, målrettet, nøyaktig, en som er stolt av yrket sitt og som har høy integritet.

På jobben er det viktig for meg at vi har samhold og lojalitet til hverandre som kollegaer, samtidig som vi har det morsomt på jobb. Dette kombinert med nydelige kunder gjør at jeg elsker jobben min.

Mitt store mål ved hvert eneste salg er å skape en salgs- og kjøpsprosess som er så full av kvalitet at kundene kan anbefale meg videre til nære og bekjente med god samvittighet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som inkluderende, varm, positiv og opptatt av å ta vare på de rundt meg.

Drømmedagen inkluderer en god frokost, en tur ute i solskinnet, styrkeøkt, lunsj ute, fotball på tv-en, en bedre middag med rødt i glasset som avsluttes med solnedgang fra en balkong.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie.

Film eller dokumentar?

Film.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

Fra 2024 PrivatMegleren Soria Moria

Avdelingsleder / Eiendomsmegler

Fra 2017 PrivatMegleren Soria Moria

Eiendomsmegler

2016-2020 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg setter stor lit til mine samarbeidspartnere for at salgsprosessen skal gå så smidig som mulig, med høyest mulig kvalitet. Derfor benytter jeg partnere som jeg har samarbeidet med over lang tid og som vet eksakt hvordan jeg ønsker at salgsprosessen skal foregå. Alle som er tilknyttet meg vet at kundeservice og kvalitet er de aller viktigste faktorene som skal frontes til mine kunder. Mine samarbeidspartnere er mitt ansikt utad og jeg har full tillit til at de som tar kontakt med kundene mine gjennom meg, også leverer etter mine forventninger.

Mine samarbeidspartnere er:
Fotograf: Glenn Pettersen (Fotostallen)
Takstmann: Thomas Tandberg (Taksator)
Stylist: Claire Burrell (Balthazar interiør)

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92264613

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 26 46 13
eller epost

Hva sies om meg?