Joakim Bjøntegård

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

2007-2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler og Partner

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som megler er høy integritet og gjennomføringsevne. Jeg er opptatt av god kommunikasjon gjennom hele salgsprosessen, og har et sterkt fokus på detaljer.

Hva er det som gir deg energi?

Som eiendomsmegler er det møtet med ulike mennesker i jobben og konkurransesituasjonen som gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Den viktigste må være den fine familien min.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en pliktoppfyllende og ansvarsfull person med god arbeidsmoral. Jeg er dyktig og strukturert i jobben og opptatt av gode resultater samt fornøyde kunder.

På jobb

Jeg mener kollegaene mine beskriver meg som en energisk person med mye godt humør, men også som en med mye kompetanse og som man kan stole på.

På jobb er jeg opptatt av at vi har det gøy sammen og gjør hverandre bedre.

Jeg jobber strategisk, og det kommer kundene mine til gode gjennom hele salgsprosessen. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er ærlig med dem og alltid holder det jeg lover.

På fritiden

Familie og venner beskriver meg som en utadvendt person med godt humør.

Når jeg har fri er jeg helst sammen med familien, gjerne utendørs.

Dagen avsluttes med å lage en god pastamiddag, eller se en fotballkamp.

Q&A

Vinter eller sommer?

Liker sommeren best.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

2007-2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler og Partner

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95200231

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 20 02 31
eller epost

Hva sies om meg?