Joakim August Skadberg

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler innen brukt bolig og fritidsbolig

Fra 2015 Andre

Begynte som eiendomsmeglerbransjen i 2015

2014-2015 Høgskolen i Telemark

Eiendomsmegling

2010-2014 Universitetet i Agder

Bachelor i Økonomi og administrasjon med breddeenhet i eiendomsuvikling og eiendomsforvaltning.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er en god kundeopplevelse for kundene mine, og at salgsprosessen blir gjennomført på best mulig måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg liker å være utendørs, og får energi av sol og fint vær. Båtliv om sommeren og fjellet på vinteren.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegaer og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en etterrettelig og nøye person som er løsningsorientert og har godt humør.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en god kollega med masse godt humør. Overfor kundene er jeg alltid villig til å gå et par ekstra runder for å oppnå et best mulig resultat. Jeg setter derfor av god tid til kundene mine.

På fritiden

Venner og familie vil nok beskrive meg som en initiativrik, hjelpsom og løsningsorientert type, som er lojal og som ofte kan ha noen sterke meninger. En god fridag for meg tilbringer jeg helst ute på fjellet om høsten og vinteren. Om sommeren finner du meg ute i skjærgården i Ibizaen. Da kan jobben veldig gjerne ligge igjen på kontoret.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er glad i alle årstider og for at vi har 4 årstider.

Film eller dokumentar?

Historiske filmer og dokumentarer. Favorittprogrammet er Debatten med Fredrik Solvang.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans og poloskjorte. Kanskje en blazer.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler innen brukt bolig og fritidsbolig

Fra 2015 Andre

Begynte som eiendomsmeglerbransjen i 2015

2014-2015 Høgskolen i Telemark

Eiendomsmegling

2010-2014 Universitetet i Agder

Bachelor i Økonomi og administrasjon med breddeenhet i eiendomsuvikling og eiendomsforvaltning.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95087769

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 08 77 69
eller epost