Joachim Corneliussen Nilsen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2023-2023 Norge

Årets Meglerfullmektig i hele PrivatMegleren

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Partner

Fra 2021 PrivatMegleren

Eiendomsmeglerfullmektig

2019-2021 Krogsveen

Meglerkoordinator

2018-2019 Aktiv Eiendomsmegling

Meglerkoordinator

2016-2018 Codan Forsikring

Forsikringsrådgiver

2018-2021 Handelshøyskolen BI

Bachelorgrad i Eiendomsmegling, juss og økonomi

2013-2016 Høyskolen Kristiania / Markedshøyskolen

Bachelor i Markedsføring og salgsledelse

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Kjøp og salg av bolig er noe av det viktigste man gjør i livet. Å hensynta og legge til rette for en profesjonell og smidige prosess i forskjellige faser av folks liv er derfor det viktigste for meg.

Hva er det som gir deg energi?

Trening og fysiske aktiviteter, reiser innenlands- og utenlands, måloppnåelse, tid med venner og familie. Å gi andre gode opplevelser og glede gjennom mine resultater er alltid gledelig å oppleve.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, kollegaer og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Omgjengelig, jovial, tålmodig, kreativ, morsom, tydelig og strukturert.

På jobb

Jeg er en tydelig, målrettet, optimistisk, positiv og tålmodig type. Mine kunder får alltid en gjennomtenkt plan for salget, skreddersydd deres prosess og faser i livet. Tett oppfølging uten ubesvarte spørsmål er også viktig. Disse tingene kombinert med en personlig tilnærming gjør at jeg har fornøyde kunder.

Som kollega er jeg opptatt av godt samarbeid og en positiv innstilling til jobben uansett markedssituasjon. Det å ha et positivt syn på ting, fører til mange gode opplevelser innad på kontoret, som også smitter i vår jobb og andres opplevelse av meg og oss utenfor kontoret.

I og med at kjøp og salg av bolig er noe av det viktigste man gjør, mener jeg det er en selvfølge som megler å alltid være tilgjengelig. Man møter mennesker i ulike faser i livet, og det å hensynta dette gjennom et proft opplegg setter mine kunder stor pris på. Ingen prosesser er like, og jeg tilpasser meg alle kunder etter deres ønsker og behov.

Med lang bakgrunn fra toppidrett er jeg vant til å jobbe målrettet over lenger tid, for å oppnå gode resultater. Bakgrunnen min fra kreativ utdanning i bånn, ved Markedshøyskolen, bidrar til at boligene jeg selger, skiller seg ut i jungelen blant boliger for salg. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene.

Min tålmodighet, tydelighet omgjengelighet gjør at folk føler prosessen som personlig og derav høy ivaretakelse. Det kommer alltid godt med å også være positiv innstilt til ting.

På fritiden

Jeg blir beskrevet som målrettet, tålmodig, hardtarbeidende, morsom og med glimt i øyet.

Av aktiviteter liker jeg padel, golf, langrenn, tur i fjellet. En ferie utenlands er heller ikke å forakte, gjerne med sol og bading.

På fritiden spiller jeg noe padeltennis og golf om sommeren. Med familiehytte på fjellet blir det også turer i norsk natur både sommer og vinter.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Jeg liker best å gi.

Pop eller rock?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

2023-2023 Norge

Årets Meglerfullmektig i hele PrivatMegleren

Fra 2023 PrivatMegleren

Eiendomsmegler / Partner

Fra 2021 PrivatMegleren

Eiendomsmeglerfullmektig

2019-2021 Krogsveen

Meglerkoordinator

2018-2019 Aktiv Eiendomsmegling

Meglerkoordinator

2016-2018 Codan Forsikring

Forsikringsrådgiver

2018-2021 Handelshøyskolen BI

Bachelorgrad i Eiendomsmegling, juss og økonomi

2013-2016 Høyskolen Kristiania / Markedshøyskolen

Bachelor i Markedsføring og salgsledelse

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg for å høre mer om mine samarbeidspartnere.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99590706

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 59 07 06
eller epost

Hva sies om meg?