Jannike Seljevoll Herleiksplass

Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere AS

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2004-2019 Herland Eiendom Geilo

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Min viktigste oppgave som megler er å levere et produkt jeg kan stå 100% inne for. Hvert eneste oppdrag er unikt, og krever skreddersøm for å kunne presenteres optimalt. Fokus på detaljer, presisjon og ikke minst etablering av tillit, har vært en suksessoppskrift for meg. Jeg er en megler som aldri gir opp og står last og brast med kundene mine, også gjennom de vanskelige valgene.

Hva er det som gir deg energi?

Jobben min er en livsstil. Den gir meg daglig påfyll av masse positiv energi og lykke. I tillegg er min kjære familie, gode venner, beste kollegaer, hytten og utenlandsreiser vesentlige faktorer som bidrar til trivsel og livsglede.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg verdsetter min fantastiske familie høyt, og også mine kjære kollegaer og gode venner. De er uvurderlige støttespillere for meg i en hektisk hverdag, hvor mye tid og fokus investeres i å skape gode relasjoner og levere den beste kundereisen for kundene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg mener selv at jeg er tilpasningsdyktig og utadvendt, skaper tillit og er hardtarbeidende. Jeg er glad i mennesker, og har stor glede av å hjelpe kundene mine med å oppfylle hyttedrømmen og hjelpe dem når de skal selge eiendommen. Lang erfaring innen idrett har også bidratt til et sterkt konkurranseinstinkt, og gitt meg evnen til å holde rett fokus på arbeidsoppgavene.

På jobb

Jeg tror de på jobb ser på meg som en blid og trygg kollega som har omsorg for de jeg har rundt meg. Det er viktig å være oppmerksom på sine kollegaer og ansatte i hverdagen, og gi dem både omsorg og energi. Jeg legger vekt på å være tett på både kunder og kjøpere. Overfor kundene er det viktig for meg at de sitter igjen med en opplevelse av prosessen som gjør at de ville valgt meg igjen til å være deres megler, i tillegg til å være en god ambassadør for meg i sitt nettverk. Min styrke som megler er at jeg har høy kompetanse, lang erfaring, og et stort nettverk.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sosial og omsorgsfull gledesspreder. Jeg liker å organisere sosiale sammenkomster. En hel fridag er en sjeldenhet i megleryrket, så en dag uten at telefonen ringer og hvor alt fokus og energi kan rettes mot familien verdsettes høyt. Ellers er jeg veldig glad i frihetsfølelsen jeg får på hytta med båt, fiske og krabbeteiner. Jeg nyter også utenlandsturer til varmere strøk.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Når man bor på Geilo med snø størstedelen av året, er det definitivt sommer, sol og badeferie.

Gi eller få?

Jeg liker alltid best å gi.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg trives best i joggesko, turbukse og nikkers.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere AS

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

2004-2019 Herland Eiendom Geilo

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97975151

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 97 51 51
eller epost

Hva sies om meg?