Janne Berner-Mediaas

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

PrivatMegleren Telemark avd. Porsgrunn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2000

Jobbet som megler siden jeg startet på skolen. Har jobbet med alle typer oppdrag og solgt veldig mange eiendommer i min karriere. Jobber nå som kombinert fagansvarlig og Eiendomsmegler og tar primært kunder som har fått meg anbefalt.

1999-2002 Handelshøyskolen BI, Oslo

Eiendomsmeglerutdanning

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å sørge for å snu hver eneste stein, slik at kunden får både den beste prosessen og det beste resultatet. Jeg tenker at ingenting bør være uprøvd, særlig i et tregere marked. Å være faglig oppdatert slik at kunden kan lene seg på meg som deres megler, er også noe jeg er veldig opptatt av.

Hva er det som gir deg energi?

Noe som gir meg påfyll av energi er å lære noe nytt hver dag. Jeg får også energi av å lese lover og paragrafer – tro det eller ei. Selvsagt får jeg også energi av fornøyde kunder.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, barn og barnebarn er de viktigste for meg.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en blid, positiv og faglig dyktig kollega med god arbeidskapasitet. I arbeidshverdagen er jeg opptatt av å bidra til at vi som jobber sammen oppmuntrer hverandre, uansett hvordan dagen, markedet eller arbeidsmengden er. Overfor kundene er det aller viktigste for meg at de føler seg ivaretatt. Jeg vil at prosessen skal være enkel og lettfattelig for kunden. "Når livet skjer, tar jeg meg av detaljene", pleier jeg å fortelle dem. Som eiendomsmegler strekker jeg meg langt for kundene mine, og jeg gir meg ikke før vi er i mål.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en snill, sjenerøs og målbevisst person med god gjennomføringsevne og som en strukturert dame med hjertet utenpå kroppen. Noen nevner også at jeg har høy arbeidskapasitet - de mener kanskje heller arbeidsnarkoman. På fritiden trives jeg aller best ute i naturen, så hvis jeg kan ta en fjelltur, spise niste og ta en kopp kaffe på toppen er dagen min relativt perfekt. Jeg er generelt glad i å røre på meg, gjør yoga og elsker friluftsliv. Ellers bruker jeg gjerne tid til å leke med barnebarnet mitt.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler. Jeg elsker både ski og båt.

Gi eller få?

Jeg er nok flinkere til å gi, enn å ta i mot.

Fine dining eller pizza?

Hva som helst - det viktigste er hvem jeg spiser sammen med.

Erfaring og utdanning

Fra 2000

Jobbet som megler siden jeg startet på skolen. Har jobbet med alle typer oppdrag og solgt veldig mange eiendommer i min karriere. Jobber nå som kombinert fagansvarlig og Eiendomsmegler og tar primært kunder som har fått meg anbefalt.

1999-2002 Handelshøyskolen BI, Oslo

Eiendomsmeglerutdanning

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg jobber til enhver tid med de jeg oppfatter som best. Må spesielt nevne fotografen vår Thor Helge Thorsen - han er unik.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97697110

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 69 71 10
eller epost