Jan-Erik Gulbrandsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig/ Partner

PrivatMegleren Infinita

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2014-2023 PrivatMegleren Infinita

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

2009-2013 Exact eiendomsmeglere, Tveita

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Aksjonær / Styreleder

2007-2008 Ring Eiendomsmegling, Toftes gate

Prosjektoppgjør / Eiendomsmegler MNEF

2005-2007 Ring Eiendomsmegling, Carl Berner

Daglig leder / faglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Aksjonær / Styremedlem

2002-2004 Postbanken Eiendomsmegling, Carl Berner

Eiendomsmegler

1999-2001 OBOS Eiendomsmeglere, avd. Tveita

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Min rolle i PrivatMegleren

Startet kontoret på Hellerud i 2014 og sitter i dag som eiendomsmegler, fagansvarlig og medeier.

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er opptatt av at tillit og trygghet skinner gjennom i en salgsprosess som de fleste gjennomfører noen få ganger i livet. Å da gjennomføre et godt salg med fornøyde kunder setter jeg aller høyest.

Hva er det som gir deg energi?

Det er flere ting som gir energi, men må vel si at det å høre en selger si etter et salg at jobben som ble gjort var topp - det gir energi! Veldig glad i hverdagen med kollegaer som gir energi og forhåpentligvis også får energi av meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kone og to voksne barn og ikke minst min kjære mor og hennes hund. Dette er de jeg omfavner i livet mitt nå. Og er glad i å bruke tid med venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Tillitsfull, lojal og godt humør.

På jobb

Vrient å si om meg selv, men håper de ser på meg som stødig og trygg med integritet, og samtidig som en med glimt i øyet.

Jeg lover ikke noe jeg ikke kan holde. Og jeg sørger for at kundene mine er godt oppdatert og godt inkludert i prosessen. Jeg gjør mye for å ha høy kundetilfredshet. Det gjør også min hverdag hyggeligere.

Ærlighet og troverdighet. Jeg står i det på godt og vondt med kundene min og har stor gjennomføringsevne på det jeg begynner på.

På fritiden

Familien ser jo alle sider av meg og vil nok beskrive meg som en fyr som er tilstede og vil gjøre hva jeg kan for å hjelpe og sørge for at alle har det bra. Gode venner vet hvor jeg står og da er det deilig å kunne slippe seg løs og ha det gøy. Jeg synes humor og god stemning er deilige ingredienser i livet.

Fritid er deilig å bruke med familie og venner. Gjerne en tur i skogen, elsker Østmarka! I alle år har jeg trent på morgenen før jobb. Det gir en deilig energi inn i jobbdagen. Ellers leker jeg litt med discgolf og litt golf. Å avslutte en dag med engelsk fotball på tv er ikke feil.

Jeg er ølbrygger! Har hatt et lite hjemmebryggeri i over 10 år nå og elsker å servere egen øl til venner og familie.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer! Prøver å oppsøke litt sommer om vinteren også.

Film eller dokumentar?

Det er god avkobling i å se en film.

Fine dining eller pizza?

Hva er forskjellen? :-D Hehe... Jeg er glad i begge deler, gode smaker, god vin, god øl (!) og kombinerer lett pizza og øl.

Erfaring og utdanning

2014-2023 PrivatMegleren Infinita

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

2009-2013 Exact eiendomsmeglere, Tveita

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Aksjonær / Styreleder

2007-2008 Ring Eiendomsmegling, Toftes gate

Prosjektoppgjør / Eiendomsmegler MNEF

2005-2007 Ring Eiendomsmegling, Carl Berner

Daglig leder / faglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Aksjonær / Styremedlem

2002-2004 Postbanken Eiendomsmegling, Carl Berner

Eiendomsmegler

1999-2001 OBOS Eiendomsmeglere, avd. Tveita

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97981062

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 98 10 62
eller epost

Hva sies om meg?