Irina Therese Bjørnhaug

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2020-2023 Handelshøyskolen BI, Oslo

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å sikre at mine kunder føler seg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, fra A-Å. Som din megler prioriterer jeg nøyaktighet og tilgjengelighet, slik at du kan være trygg på at din livsinvestering er i trygge hender.

Hva er det som gir deg energi?

Å holde meg aktiv og trene fyller meg med energi. På samme måte gir gode salg en ekstra boost i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

For meg står familien høyest, og naturligvis kundene som gir meg sin tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er målrettet, hardtarbeidende og fremoverlent.

På jobb

Kollegaer og kunder beskriver meg som positiv, bestemt, tillitsvekkende og engasjert. De ser også min styrke i forhandlinger, noe jeg legger stor vekt på for å sikre de beste utfallene for mine kunder. Det er viktig for meg å formidle til kundene mine at jeg tar salgsprosessen på alvor, og jeg sørger for at ingenting blir oversett eller overlatt til tilfeldighetene. Tilgjengelighet og rask responstid er kritiske faktorer for god kundeoppfølging og for å bygge varige relasjoner basert på tillit og gjensidig respekt. Jeg har jobbet mange år med telefonsalg, noe som kan være en fordel for meg. Det har gjort meg både bestemt og målrettet.

På fritiden

Mine venner og familie vil beskrive meg som sprudlende, utadvendt og reflektert. På fritiden er jeg glad i å lage og spise god mat, kjøre snowboard, spille tennis og trene.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker både vinter med snowboarding og sommer med surfing, men om jeg må velge, foretrekker jeg sommeren.

Gi eller få?

Liker mye bedre å gi til andre enn å få.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

2020-2023 Handelshøyskolen BI, Oslo

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97694938

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 69 49 38
eller epost

Hva sies om meg?