Ingvild Lund Rønaas

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Lillestrøm

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2008 Privatmegleren

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

1998-2008 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å være faglig dyktig, målrettet og resultatorientert. Med mine 25 års erfaring fra bransjen har jeg stor kunnskap om hvordan eiendomsmegling skal utføres fra A-Å. Dette er til stor nytte for både kunder og mine kollegaer på kontoret, noe som igjen gir stor trygghet for alle parter.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll gjennom positivitet, gode kollegaer og å reise på turer med venner og familie. Jeg får også energi av struktur og orden i hverdagen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er min samboer og mine to barn.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en ærlig, faglig dyktig og strukturert person, og så er jeg opptatt av orden.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en kunnskapsrik, trygg, og kanskje litt konservativ person. Jeg kan være litt kontrollerende, med positivt fortegn, og et forbilde for de andre på kontoret. Jeg etterstreber å være en pålitelig kollega og fagansvarlig, som hele tiden er oppdatert og tilgjengelig.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som en rolig person som er glad i å reise. Jeg bruker mye tid som tilskuer på fotball-, håndball- og ishockeykamper. Skog og friluftsliv er absolutt ikke min greie, da ønsker jeg meg heller litt tid i sofaen med en god film eller serie. Det å kunne kose seg litt i de små pausene man har, er noe jeg setter veldig pris på.

Q&A

Vinter eller sommer?

Definitivt sommer. Jeg elsker sol og varme.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Jeg er generelt glad i mat, men favoritten er helt klart en skikkelig Texburger.

Erfaring og utdanning

Fra 2008 Privatmegleren

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

1998-2008 DNB Eiendom

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95200707

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 20 07 07
eller epost