Ingrid Lundaas Eriksson

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 Privatmegleren Primera

Eiendomsmegler/Partner/Daglig leder

2020-2021 Privatmegleren Primera

Eiendomsmegler/Partner/Salgsleder

2013-2020 Dnb Eiendomsmegling avd. Hellerud

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Daglig leder

2008-2013 Aktiv Eiendomsmegler avd. Hellerud

Eiendomsmegler/Partner

2006-2007 Parsons School of Design New York

Interior design and Antiques

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å skape tillit, legge en god strategi og gjøre bevisste valg i hvert ledd gjennom hele salgsprosessen. Det er også viktig å ta vare på begge parter i handelen, og yte god service til både kjøpere og selgere.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi når jeg tilbringer kvalitetstid sammen med familie og gode venner. På jobb drives jeg av å skape gode gode resultater for kundene mine. Det er få ting som gir meg mer adrenalin enn en skikkelig budrunde.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien jeg kommer fra, og familien jeg har skapt selv – spesielt mine to døtre.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en pliktoppfyllende eiendomsmegler med masse yrkesstolthet, som også kan være både omtenksom, omsorgsfull, raus og sosial.

På jobb

Jeg tror at de på jobben vil beskrive meg som en hardtarbeidende og målbevisst kollega, men også som ganske jordnær. Overfor kundene så er det viktig for meg at de etter et salg vet at jeg har gjort alt jeg kunne for å oppnå et gitt resultat. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene, for jeg mener det er summen av alle de små detaljene som til slutt utgjør en forskjell.

Jeg opplever at kundene verdsetter mine evner til å skape tillit, at jeg er personlig involvert i hele salgsprosessen og at de ser på meg som en tilgjengelig og engasjert rådgiver.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en raus og støttende venninne, en kjærlig og tydelig hønemor, en omtenksom lillesøster og en omsorgsfull datter. Min svenske mann sier jeg er “helt underbar”.

En god fridag for meg begynner med nyvasket hus og ingen vekkeklokke. Dagen brukes ute i frisk luft med fysisk aktivitet, og avsluttes helst med en god middag sammen med venner og familie.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Pop eller rock?

Pop.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 Privatmegleren Primera

Eiendomsmegler/Partner/Daglig leder

2020-2021 Privatmegleren Primera

Eiendomsmegler/Partner/Salgsleder

2013-2020 Dnb Eiendomsmegling avd. Hellerud

Eiendomsmegler/Fagansvarlig/Daglig leder

2008-2013 Aktiv Eiendomsmegler avd. Hellerud

Eiendomsmegler/Partner

2006-2007 Parsons School of Design New York

Interior design and Antiques

2003-2006 Handelshøyskolen BI

Bachelor Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45395088

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 39 50 88
eller epost