Ingrid Apesland Reisjø

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Telemark avd. Porsgrunn

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2019-2023 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler

2015-2018 Universitetet i Sørøst-Norge

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har god faglig tyngde, og anser dette som helt avgjørende i jobben min. Selv om hvert boligsalg er unikt, kommuniserer jeg alltid godt med kundene mine og er forutsigbar og pliktoppfyllende. I et boligsalg ønsker jeg å være prosjektleder.

Hva er det som gir deg energi?

Jobben gir meg energi. For å få kabalen til å gå opp er det helt avgjørende at jeg kobler helt av med trening, familie, venner, og ikke minst ulike hobbyprosjekter hjemme ved siden av jobb.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg er heldig som har et stort nettverk, og stort sett er det gode relasjoner og anbefalinger fra tidligere kunder som gir meg nye oppdrag.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en profesjonell, tydelig, engasjert og effektiv eiendomsmegler.

På jobb

Kollegaene mine beskriver meg nok som veldig engasjert, både i forhold til kunder og temaer utenom jobb.

Vi er en ivrig gjeng sammen på kontoret, så det kan bli mye lyd i blant. Jeg er opptatt av at vi passer på hverandre, både i medgang og motgang. Vi har en intens jobbhverdag, så det er viktig at alle kan være seg selv på kontoret.

Overfor kundene mine gir jeg dem ganske høye forventninger til hva de kan forvente av meg. Derfor er jeg også stolt av at de ofte er veldig fornøyde etterpå, og at jeg oppnår resultater som både selger og kjøper er fornøyd med.

På fritiden

Hos meg er det alltid åpent hus, så jeg vil tro at familie og venner beskriver meg som sosial, engasjert, omsorgsfull og kreativ.

En god fridag for meg betyr gjerne at jeg kobler helt av med familie og venner.

Jeg liker å holde på hjemme med sying og diverse kunstprosjekter. Jeg gikk fra 2 års fagskole innenfor søm- og design til bachelor i eiendomsmegling, så den kreative delen av meg ligger alltid der.

Q&A

Vinter eller sommer?

100% sommer.

Hus eller leilighet?

Ja takk, begge deler.

Jeans eller dress/drakt?

Begge deler også her. Jeg har gjerne med skift i bilen så jeg kan kle meg etter anledningen.

Erfaring og utdanning

2019-2023 PrivatMegleren Telemark

Eiendomsmegler

2015-2018 Universitetet i Sørøst-Norge

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for referanser

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99156751

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 15 67 51
eller epost