Ingerid Gude

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler / Partner

2007-2011 Postbanken Eiendom

Trainee/eiendomsmeglerfullmektig

2006-2009 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det å gjennomføre en god kundeleveranse som overgår folks forventning, er viktig for meg. Kundene mine skal være fornøyde med det jeg har levert.

Hva er det som gir deg energi?

Fornøyde kunder, og det å skape gode resultater, får jeg mer energi av. Ellers får jeg påfyll av å være sammen med familie og venner, og å reise.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg nå er familien min, venner og kollegaene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som tillitsfull og lojal. Jeg lar meg selv engasjere, også har jeg godt humør.

På jobb

Jeg tror kunder og kolleger vil beskrive meg som engasjert og opptatt av detaljer, og at jeg er strukturert og faglig sterk. Jeg vil også tro at de opplever å kunne stole på meg.

Det er viktig for meg å stille opp for kollegaene mine, og hjelpe til der det trengs. Jeg er positiv og glad, noe som bidrar til et godt arbeidsmiljø som igjen fører til gode prestasjoner.

Jeg etterstreber å alltid levere det litt ekstra til kundene mine - det skal de kunne stole på - og jeg er ekstra involvert og veiledende i prosessen. Jeg tror at kundene setter pris på at jeg er positiv, og har gode løsninger basert på lang erfaring i bransjen.

På fritiden

Venner og familie vil jeg tro ser på meg som positiv og snill, en som alltid stiller opp. En optimal fridag for meg er en solfylt sommerdag med familien på stranden, samt avslutte kvelden med en god middag.

Det å koble helt av er viktig for å prestere på et høyt nivå i jobben.

Jeg elsker å reise og oppleve nye steder på fritiden.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Begge deler, er glad i god mat.

Erfaring og utdanning

Fra 2011 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler / Partner

2007-2011 Postbanken Eiendom

Trainee/eiendomsmeglerfullmektig

2006-2009 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47311325

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 31 13 25
eller epost

Hva sies om meg?