Ine-Camilla Fiskum Graven

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Park

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2020-2022 PrivatMegleren Park

Backoffice

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Mine kunder skal oppfatte meg som en ærlig, trygg og grundig eiendomsmegler. Selvsagt også med utgangspunkt i en faglig kompetanse, og min entusiasme for faget.

Hva er det som gir deg energi?

Trening, fornøyde kunder og gode samtaler gir meg energi. Jeg håper å være en god samtalepartner også for kundene mine.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og selvfølgelig kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er engasjert, trygg og bestemt. I jobbsammenheng betyr dette at jeg liker å tenke kreativt kombinert med at jeg evner å gjennomføre det jeg har bestemt meg for.

På jobb

Jeg tror mange opplever meg som bestemt, men også som et utpreget "Ja-menneske" med mye stå-på-vilje og høy arbeidsmoral. Jeg går den ekstra mila for både kunder og kollegaer, og er opptatt av å gjøre en fullverdig jobb fra A til Å.

Det er viktig for meg å fremstå som ryddig og entusiastisk til faget vårt, og at kollegaene mine kan komme til meg om det er noe - både faglig og privat.

I forhold til leveransen til kundene mine er sluttresultatet viktig, men selvsagt også å trygge underveis gjennom prosessen. Dette henger sammen etter min mening.

Jeg vil si at grundighet og hardt arbeid er min X-faktor. Jeg har jobbet siden jeg var 12 år gammel og har bakgrunn fra toppidrett og Forsvaret. Denne bakgrunnen har gitt meg nyttig læring og verdier i livet som jeg som jeg tar med meg videre i jobben som eiendomsmegler.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som dedikert i det jeg driver med, morsom og lojal.

En optimal fridag for meg starter med en god og lang frokost, og resten av dagen blir tilbragt sammen samboer, venner eller familie. Jeg tar meg gjerne en god tur i fint vær, eller en god film i ruskevær.

Jeg har vært aktiv utøver og trener i Cheerleading i mange år, og er veldig glad i å trene eller gå turer når jeg ikke er på jobb.

Q&A

By eller bygd?

Odelsjente som trives litt for godt i byen.

Film eller dokumentar?

Det er lite som slår en god dokumentar.

Pop eller rock?

Jeg skuffer nok gitarist-faren min om jeg sier noe annet enn rock, men enda bedre; heavy metal.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Park

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2020-2022 PrivatMegleren Park

Backoffice

2019-2022 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90184046

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 18 40 46
eller epost

Hva sies om meg?