Ida Kristine Myhrvold

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2015-2023 Privatmegleren Aksept

Meglerassistent/Eiendomsmeglerfullmektig/ Eiendomsmegler MNEF

2014-2017 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er svært opptatt av at hvert salgsobjekt blir vist frem fra sin beste side. Jeg har et sjeldent øye for detaljer som fører til flotte presentasjoner som virkelig skiller seg ut. Jeg er også opptatt av at både boligselger og -kjøper skal sitte igjen som fornøyde kunder etter fullført oppdrag.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av gode resultater, positiv energi og minnerike dager med nære og kjære.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboeren, hunden min, familie og venner er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er bestemt, ærlig, målbevisst og engasjert.

På jobb

Jeg tenker at de på jobben vil beskriver meg som en detaljorientert, hjelpsom, målbevisst og morsom kollega.

Med tanke på kundene er det viktig for meg at selgerne mine sitter igjen med en følelse at vi har gjort alt vi kan for å oppnå høyest mulig markedspris etter endt budrunde.

Det er også viktig for meg at kjøperne blir godt ivaretatt og at forventningene deres blir oppfylt.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en omtenksom, sta og konkurransedrevet person som ofte er ute på farten.

En god fridag for meg betyr gjerne å dra på hytta og ta lange turer med hunden og bade i sjøen. Senere lager vi god mat og spiser middag i sofaen til en god film og med tente stearinlys.

Jeg er interessert i interiør, reiser og opplevelser, og så engasjerer jeg meg veldig i dyr.

Q&A

Vinter eller sommer?

Absolutt sommer! Jeg anbefaler alltid å fotografere boligen når det bugner av fargerike blomster og frodige trær.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Fine dining.

Erfaring og utdanning

2015-2023 Privatmegleren Aksept

Meglerassistent/Eiendomsmeglerfullmektig/ Eiendomsmegler MNEF

2014-2017 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

I løpet av mine år som eiendomsmegler har jeg håndplukket mine faste fotografer, stylister og takstmenn.
Mitt team leverer av ytterste kvalitet. Sammen har vi et mål – få høyest markedspris for din bolig!

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91649580

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 64 95 80
eller epost