Ida Follinglo

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Valdres

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 Privatmegleren Valdres

Eiendomsmegler MNEF

2013-2015 Privatmegleren Valdres

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2011-2013 Privatmegleren Valdres

Medhjelper

2011-2013 Høgskolen i Sogn & Fjordane v/Sogndal

Bachelor i Eiendomsmegling

2009-2011 Høgskolen i Lillehammer

Bachelor Juss

2007-2008 Høgskolen i Lillehammer

Årsstudium Juss

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktigste å legge til rette for en trygg og profesjonell salgsprosess for kundene. Jeg er opptatt av å ha høy faglig kompetanse i arbeidet mitt. Med godt samarbeid og god kommunikasjon legges grunnlaget for en best mulig salgsprosess.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi er trening og fine turer i fjellheimen med familien og hundene - gjerne med ski på beina.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine i livet er familien min, gode venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er jordnær, engasjert, positiv, pliktoppfyllende og strukturert, og så har jeg høy arbeidskapasitet.

På jobb

Kunder og kollegaer vil nok beskrive meg som en strukturert, engasjert og faglig dyktig. I jobben min er det viktig å være en positiv og støttende kollega som bidrar til et godt salgsmiljø, at mine kollegaer har det bra og at vi har det gøy sammen på jobb. Overfor kundene mine er jeg opptatt av god kommunikasjon og tett oppfølging, samt høy kvalitet på leveransen gjennom hele prosessen. Jeg er opptatt av å lytte til kunden og skreddersy prosessen slik at vi oppnår et best mulig salg. Jeg tror kundene setter pris på min ærlighet, at jeg er tilgjengelig og kjenner markedet mitt godt.

På fritiden

Jeg tror familie og venner vil beskrive meg som jordnær, omsorgsfull, pliktoppfyllende og arbeidsom. Når jeg har fri er jeg helst sammen med familien. Vi bruker som oftest fritiden på å være ute i den flotte naturen Valdres har å by på. Gode turer på fjellet med familien og hundene, sommer som vinter er favoritten.

Q&A

By eller bygd?

Bygd.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 Privatmegleren Valdres

Eiendomsmegler MNEF

2013-2015 Privatmegleren Valdres

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2011-2013 Privatmegleren Valdres

Medhjelper

2011-2013 Høgskolen i Sogn & Fjordane v/Sogndal

Bachelor i Eiendomsmegling

2009-2011 Høgskolen i Lillehammer

Bachelor Juss

2007-2008 Høgskolen i Lillehammer

Årsstudium Juss

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99455305

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 45 53 05
eller epost

Hva sies om meg?