Herman Homelien

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Tønsberg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler MNEF

2021-2023 PrivatMegleren Gamle Oslo

Eiendomsmegler MNEF

2018-2021 PrivatMegleren Gamle Oslo

Medhjelper

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Å skape tillit og gi trygghet er alfa og omega i en salgsprosess, både for selgere og potensielle kjøpere. Vi forvalter tross alt formuen til kundene våre.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode resultater og menneskene rundt meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er uten tvil samboeren min, familien og alle jeg har rundt meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er positiv, målrettet, engasjert og full av energi.

På jobb

På jobben beskriver de meg som en løsningsorientert og hardtarbeidende kollega, som alltid er i godt humør. Overfor kundene mine legger jeg vekt på god oppfølging og gode forberedelser. Jeg elsker forhandlinger og gir meg ikke før vi oppnår den best mulige prisen for boligen.

Jeg opplever at kundene mine setter pris på min evne til å se løsninger, spesielt i situasjoner som man ikke møter hver dag.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en hardtarbeidende humørspreder som alltid stiller opp.

En god fridag for meg betyr gjerne å våkne ute i det fri med kaffe, egg og bacon på primusen, og en dag fylt med jakt eller fiske. Eventuelt en dag ute på vannet i den fantastiske skjærgården vår.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer, sol og skjærgård.

Film eller dokumentar?

Ny kunnskap kommer alltid godt med.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler. Selskapet er viktigere for meg.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Tønsberg

Eiendomsmegler MNEF

2021-2023 PrivatMegleren Gamle Oslo

Eiendomsmegler MNEF

2018-2021 PrivatMegleren Gamle Oslo

Medhjelper

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99455505

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 45 55 05
eller epost

Hva sies om meg?