Henrik Nylænder Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Gamle Oslo

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2018-2023 Privatmegleren, Gamle Oslo

Eiendomsmegler

2007-2018 iHUS Eiendomsmegling, Grønland

Eiendomsmegler

2007-2010 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste i mitt arbeid er stayerevne – å stå i det – og stå løpet ut.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg mest energi er en god tur i skogen med setteren.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Både familie, venner og gode kollegaer er veldig viktige for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er rettferdig, ærlig og lojal.

På jobb

Både kunder og kollegaer vil nok beskrive meg som pliktoppfyllende og ærlig. Det er viktig at både mine kolleger og jeg spiller hverandre gode, være seg diskusjoner om ulike eiendommer eller boligmarkedet. Det gjør at vi kan være meget solide og trygge i våre tilbakemeldinger. For meg er det viktig at mine kunder føler seg godt ivaretatt og trygge gjennom hele prosessen. De skal hvile i at vi sammen skal oppnå det beste resultatet. Min x-faktor er uten tvil mine kommunikasjonsegenskaper. Jeg er en god lytter og har et spesielt talent for å se og forstå mine kunders ønsker og behov. På denne måten evner jeg å ivareta mine kunders interesser på best mulig vis. Egenskapen kundene mine verdsetter aller høyest er nok mine veloverveide tilbakemeldinger.

På fritiden

Venner og familie vil beskrive meg som sosial, positiv, inkluderende, engasjert og et behagelig vesen.

En optimal fridag inneholder en tur i skogen med hunden eller på trening, etterfulgt av tid sammen med mennesker jeg er glad i.

Den senere tiden har treningsgleden blomstret. Trening gir meg ny energi som jeg tar med meg i arbeidet. Av denne grunn tilbringer jeg fridager på treningssenteret, og jeg er av den oppfatning at kombinasjonen av hardt arbeid og en god treningsøkt passer utmerket sammen.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker miksen, akkurat slik vi har det i Norge.

Film eller dokumentar?

True crime-dokumentar. Jeg har som regel løst mysteriet lenge før svaret foreligger.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg liker å tro at jeg alltid er kledd for anledningen.

Erfaring og utdanning

2018-2023 Privatmegleren, Gamle Oslo

Eiendomsmegler

2007-2018 iHUS Eiendomsmegling, Grønland

Eiendomsmegler

2007-2010 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97009514

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 00 95 14
eller epost

Hva sies om meg?