En god start

Erfaring og utdanning

2022-2024 Campus Bø USN

Under utdanning, har 1 år igjen.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å gi kundene den beste mulige opplevelsen, at de føler at de blir hørt og fulgt opp. Trygghet og lojalitet er noe av det jeg setter høyest, og det vil jeg også gi kundene.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi er blant annet trening. Å konkurrere gir meg en utrolig boost i hverdagen, det samme gjør en god kopp kaffe på morgenen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Det må bli min kjæreste og familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er målrettet, omtenksom og har alltid et smil på lur. Jeg har utstråling og sjarm og har lett for å bli kjent med nye personer.

På jobb

På jobb er jeg imøtekommende, pratsom og har stor stå-på-vilje. Jeg setter pris på godt arbeidsmiljø, humor og lojalitet i mine kollegaer. Det er viktig for meg at det jeg leverer tilfredsstiller de ulike kravene til kundene, at jeg skaper trygghet for både kjøper og selger. Min x-faktor er gode samtaler, oppfølging og at kundene føler seg ivaretatt. Overfor kunder er det viktig for meg å være imøtekommende og trygg å snakke med. Jeg bruker god tid på å lytte til hver enkelt. Jeg er jovial og ønsker å være en de kan stole på.

På fritiden

Familie og venner vil nok beskrive meg som robust, morsom og kjærlig. En optimal fridag for meg inneholder musikk, trening og aller helst en fisketur. Når jeg ikke jobber liker jeg å holde meg aktiv med blant annet kampsport eller å nyte stillheten når jeg er på fisketur.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer uten tvil.

Gi eller få?

Det aller beste for meg er å gi.

Pop eller rock?

Rock/Metal. Jeg er stor fan av Mötley Crüe.

Erfaring og utdanning

2022-2024 Campus Bø USN

Under utdanning, har 1 år igjen.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90105926

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 10 59 26
eller epost

Hva sies om meg?