Henriette Schaathun

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2014-2024 DNB Eiendom Bergen

Eiendomsmegler - Fagansvarlig Stord - Fagansvarlig Nesttun

2012-2014 Kaland & Partners

Eiendomsmegler - Fagansvarlig

2007-2012 Postbanken Eiendom Bergen

Eiendomsmegler - Fagansvarlig

2004-2005 Notar Eiendom Grønland

Eiendomsmegler

2005-2007 Aktiv St. Hanshaugen

Eiendomsmegler

2001-2004 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg har vært megler i over 20 år og har i alle de årene vært opptatt av å strekke meg ekstra langt for at mine kunder skal kunne få det optimale ut av salgsprosessen. Jeg vet at gode resultater er avhengig av en god plan, og at mange små detaljer underveis kan ha en stor innvirkning på sluttresultatet.

Hva er det som gir deg energi?

Det å oppnå gode resultater for mine kunder er en energiboost for meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kunder, kollegaer, venner og familie er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Egenskapene som beskriver meg best er at jeg er kvalitetsbevisst og pålitelig.

På jobb

Jeg tror kunder og kolleger vil beskrive meg som engasjert, opptatt av detaljer og faglig sterk. Det er viktig for meg å stille opp for kollegaene mine og å kunne hjelpe om det trengs. Det gjelder også for kundene mine. Jeg tror kundene mine setter pris på min hjelpsomhet og at jeg er veldig imøtekommende. Har vi en utfordring strekker jeg meg langt for å kunne hjelpe dem. Min x-faktor er nok min lange erfaring som eiendomsmegler. Jeg har erfart hvor stor forskjell små detaljer kan gjøre, og hvor mye det kan lønne seg å gjøre en ekstra innsats for å få et godt salg og fornøyde kunder.

På fritiden

Når jeg ikke er på jobb bruker jeg mye tid i det lokale idrettslaget. Da får jeg brukt mer tid med mine barn og jeg får anledning til å gi litt tilbake til lokalmiljøet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Hus eller leilighet?

Rekkehus

Jeans eller dress/drakt?

Jeans

Erfaring og utdanning

Fra 2024 Privatmegleren Vikebø & Jørgensen

Eiendomsmegler

2014-2024 DNB Eiendom Bergen

Eiendomsmegler - Fagansvarlig Stord - Fagansvarlig Nesttun

2012-2014 Kaland & Partners

Eiendomsmegler - Fagansvarlig

2007-2012 Postbanken Eiendom Bergen

Eiendomsmegler - Fagansvarlig

2004-2005 Notar Eiendom Grønland

Eiendomsmegler

2005-2007 Aktiv St. Hanshaugen

Eiendomsmegler

2001-2004 Handelshøyskolen BI

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41457949

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 45 79 49
eller epost

Hva sies om meg?