Henning Tallakstad

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Larvik

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2008 PrivatMegleren Larvik

Partner / Eiendomsmegler

2006-2008 Eie Eiendomsmegling Grunerløkka

Daglig leder / Eiendomsmegler

2002-2006 Notar Eiendom Storo

Daglig leder / Eiendomsmegler

2000-2002 Notar Eiendom Grønland

Eiendomsmegler

1992-1998 Forende Montører AS.

Elektromontør Gr. L

1998-2000 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Mitt mål er å være din foretrukne eiendomsmegler gjennom høy kompetanse og nøyaktighet, en trygg salgsopplevelse samt en målsetting om å oppnå en best mulig salgspris. Jeg jobbet tidligere som elektriker og derfor er jeg nok sterkere enn mange av mine konkurrenter, rent byggteknisk. Det gjør at jeg er godt rustet til visninger og kan svare på de fleste spørsmål rundt dette.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være sammen med mennesker og ha mange gode folk rundt meg i livet. Jeg liker selvfølgelig å selge flotte eiendommer, men det som gir meg aller mest er alle menneskene og situasjonene bak hvert salg og kjøp. Å være i aktivitet er også en viktig del av livet mitt.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien, venner og selvfølgelig kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg jobber hardt og er alltid tilgjengelig for kundene mine, uten at det går utover privatlivet. Jeg er en jordnær, blid og utadvendt kar. Jeg har spilt fotball hele livet, og som ung var jeg en habil skihopper som også har hoppet i Holmenkollen. Erfaringene fra disse idrettene har jeg med meg inn i arbeidet som megler.

På jobb

Kunder og kollegaer tror jeg beskriver meg som ærlig og snill, at jeg har humor og er en lagspiller. På jobb er jeg opptatt av at vi kollegaer har det hyggelig sammen og gjør hverandre bedre som et lag. Jeg tror kundene mine setter pris på at jeg er ærlig med dem og alltid holder det jeg lover. De som velger meg sier ofte at jeg var den som hadde mest troen på boligen.

På fritiden

På fritiden er jeg glad i være med venner og ikke minst følge opp mine to døtre i håndball. Liker også turer til storbyer og fjell. Er glad i det meste av sport, spesielt fotball med Liverpool som favorittlag.

Q&A

Vinter eller sommer?

Begge deler. Jeg elsker vinter og ski, mens sommeren er fantastisk i Larvik og Stavern.

Gi eller få?

Du må først gi for å få.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2008 PrivatMegleren Larvik

Partner / Eiendomsmegler

2006-2008 Eie Eiendomsmegling Grunerløkka

Daglig leder / Eiendomsmegler

2002-2006 Notar Eiendom Storo

Daglig leder / Eiendomsmegler

2000-2002 Notar Eiendom Grønland

Eiendomsmegler

1992-1998 Forende Montører AS.

Elektromontør Gr. L

1998-2000 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91242500

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 24 25 00
eller epost

Hva sies om meg?