Helene Sætre

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Partner

PrivatMegleren Ålesund

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Ålesund

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2016-2018 PrivatMegleren Ålesund

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2013-2016 Høgskolen i Sogn og Fjordane

Bachelor i Eiendomsmegling

2008-2011 Romsdal og Kristiansund Videregående Skole

Interiørkonsulent

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det aller viktigste for meg er å skape gode kundeopplevelser og trygghet i kjøp- og salgsprosessen for kundene mine. Jeg søker hele tiden å øke kunnskapsnivået mitt, og utvikle meg som megler og person.

Hva er det som gir deg energi?

For meg er det trening, gode samtaler, resultatoppnåelser, familie, venner og reiser som gir energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, familie og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er engasjert, ærlig og blid.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som veldig engasjert i kundene og eiendommene jeg selger, og at jeg er en megler som gir ærlige og realistiske tilbakemeldinger.

Det er viktig for meg at kundene føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen.

Jeg opplever at kundene setter pris på at jeg er engasjert, grundig, gir dem god oppfølging underveis og er tilgjengelig.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som en engasjert, blid og omsorgsfull person som også er eventyrlysten og spontan.

En optimal fridag for meg begynner med en rolig morgen, med en god frokost og en kopp kaffe, etterfulgt av en fin fjell- eller skitur, og runde av med en bedre middag.

Jeg er veldig glad i å gå turer og høre på podcast.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Begge deler er bra.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Ålesund

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2016-2018 PrivatMegleren Ålesund

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2013-2016 Høgskolen i Sogn og Fjordane

Bachelor i Eiendomsmegling

2008-2011 Romsdal og Kristiansund Videregående Skole

Interiørkonsulent

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg ønsker at kundene mine skal få en stor nytteverdi av de samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Det oppnår jeg ved at jeg stiller høye krav til samarbeidsform, og til hva hver enkelt har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Jeg velger å ha stylist til stede ved fotografering på 90% av mine oppdrag. Det er svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine, og hjelper meg å veilede dem til et godt resultat.

Foto, John Colbensen / Marcus Vinjevoll Sætre
Stylist, Elise Vestre, Perlin Boligstyling

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92260125

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 26 01 25
eller epost

Hva sies om meg?