Helene Hølleland

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Åsane

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Startet i PrivatMegleren januar 2022.

2019-2021 Høgskolen i Sogndal

Bachelor i Eiendomsmegling

2015-2019 NTNU i Ålesund

Bachelor i markedsføring og ledelse med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap.

2014-2016 Universitetet i Sørøst-Norge – campus Bø

Årsstudium i idrett.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For å være en vellykket eiendomsmegler mener jeg det er viktig å ha inngående kunnskap om eiendomsmarkedet og trender innen boligmarkedet. Derfor holder jeg meg oppdatert på priser, reguleringer, områder med vekstpotensial og andre faktorer som påvirker eiendomsverdien. Som eiendomsmegler må man også ha kunnskap om juridiske og økonomiske aspekter. En må kunne organisere, prioritere oppgaver, holde seg oppdatert, koordinere visninger, møter og følge opp med kunder. Dette er utrolig viktig for å opprettholde en god arbeidsflyt.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode salg og fornøyde kunder. Trening, venner og familie gir meg en viktig balanse i en ellers travel hverdag. En tur på fjellet i sol og varme bidrar også til at jeg klarer å holde fokus til å levere den beste kundeopplevelsen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner, samboeren og hunden er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er energisk og har en positiv innstilling. Jeg ser på meg selv som en snill, empatisk, omgjengelig og motstandskraftig person.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en pålitelig, morsom, framoverlent og omtenksom kollega.

Evnen til å kommunisere tydelig og effektivt er avgjørende for et godt samarbeid. Dette inkluderer både å være en god lytter og å kunne uttrykke seg klart og konstruktivt.

Overfor kundene er jeg veldig opptatt av å levere kvalitet. For meg handler kvalitet om å møte eller overgå kundens forventninger. Jeg må derfor sikre at det som leveres er pålitelig, holdbart og oppfyller de nødvendige standardene. Å oppnå høy kundetilfredshet er essensielt for å bygge og opprettholde et godt forhold til kundene mine.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som kjærlig, snill og omtenksom.

En optimal fridag for meg består av en fjelltur i solsteiken med utsikt som belønning.

Jeg trives veldig godt på fjellet, både med løpesko og skisko.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Begge deler.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Startet i PrivatMegleren januar 2022.

2019-2021 Høgskolen i Sogndal

Bachelor i Eiendomsmegling

2015-2019 NTNU i Ålesund

Bachelor i markedsføring og ledelse med spesialisering i innovasjon og entreprenørskap.

2014-2016 Universitetet i Sørøst-Norge – campus Bø

Årsstudium i idrett.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Boligstylisten
Tefoto

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47232539

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 23 25 39
eller epost

Hva sies om meg?