Hans Petter Schjøtt

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler

2007-2017 DNB Eiendom AS

Eiendomsmegler

2003-2004 Pitney Bowes Norge AS

Senior salgskonsulent

1999-2003 CreditInform AS

Salgskonsulent

1998-1999 CreditInform AS

Markedskonsulent

1997-1998 CreditInform AS

Salgskonsulent / Teamleder

1996-1997 CreditInform AS

Salgskonsulent

2004-2007 Handelshøyskolen BI i Oslo

Markedsøkonomi og Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler legger jeg stor vekt på at alle mine handlinger er nøye gjennomtenkte. Derfor lager jeg en god plan for hvert trinn i salgsprosessen, målrettede presentasjoner og gode annonser for eiendommen. Jeg møter alltid godt forberedt til mine visninger og legger en strategi for budrunden slik at kunden har de beste forutsetningene for å oppnå det beste resultatet. Jeg tror mine kunder setter pris på mitt gode humør, engasjement og motivasjon til å alltid yte litt ekstra.

Hva er det som gir deg energi?

Reiser og kvalitetstid med venner og familie er for meg nødvendig for å opprettholde den energien og det fokuset som er nødvendig for å levere gode resultater til kundene mine.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er viktigst for meg i tillegg til alle de spennende menneskene, jeg er heldig å møte hver eneste dag på jobb.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en ganske utålmodig person, men også lyttende og ærlig. Jeg har stor stå-på-vilje, og behandler alltid folk rundt meg slik jeg ønsker å bli behandlet selv.

På jobb

Jeg tror at de på jobben vil beskrive meg som en hjelpsom, ærlig og tilstedeværende kollega med godt humør og alltid en kjapp replikk på lur. For å kunne bidra til å gjøre hverandre bedre i arbeidshverdagen er jeg opptatt av et godt og nært samarbeide, der det også er "høyt under taket". Overfor kundene er det planlagte aktiviteter, tett og god oppfølging, nøyaktighet, høyt engasjement, og alltid levere det lille ekstra som sikrer den beste kundeopplevelsen. Jeg får gode tilbakemeldinger på at kundene mine verdsetter at jeg er en ærlig, solid og trygg megler.

På fritiden

Vennene mine beskriver meg som en inkluderende, lojal og god kompis med glimt i øyet. Jeg stiller alltid opp for familien, og setter dem fremfor meg selv. En optimal fridag for meg vil være en dag jeg tilbringer sammen med familie og venner. Aller helst en smeigedag på sjøen med fisk på kroken.

Q&A

By eller bygd?

Foretrekker byen.

Gi eller få?

Gir alltid.

Fine dining eller pizza?

Veldig glad i litt av begge.

Erfaring og utdanning

Fra 2017 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler

2007-2017 DNB Eiendom AS

Eiendomsmegler

2003-2004 Pitney Bowes Norge AS

Senior salgskonsulent

1999-2003 CreditInform AS

Salgskonsulent

1998-1999 CreditInform AS

Markedskonsulent

1997-1998 CreditInform AS

Salgskonsulent / Teamleder

1996-1997 CreditInform AS

Salgskonsulent

2004-2007 Handelshøyskolen BI i Oslo

Markedsøkonomi og Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder får stor verdi av våre samarbeidspartnere vi har knyttet til oss. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for å skape verdi for mine kunder. Jeg setter pris på tett samarbeid som gjør at det er en rød tråd igjennom alle fasene i et salgsoppdrag. Det er viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog, høy servicegrad overfor kundene mine. Kunden skal oppleve å bli ivaretatt til deg beste på vegne av dem.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

91346073

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 91 34 60 73
eller epost