Hanne Eika Klempe

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler MNEF/Partner/Markedsansvarlig

2008-2015 EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus

Eiendomsmegler MNEF

Fra 2022 Handelshøyskolen BI

Executive Master of Management

2021-2021 Handelshøyskolen BI

Sosiale medier og nettverk

2007-2009 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

2006-2007 Høgskolen i Oslo

Økonomi og administrasjon

2005-2006 Universitet i Oslo

Exphil/Exfac

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Helt siden starten av karrieren har jeg vært opptatt av å holde det jeg lover. Jeg ønsker alltid å ha en plan på det som skal gjennomføres, og jeg etterstreber nøyaktighet i alt jeg gjør.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg blir alltid glad av å være sammen med mennesker. Å være sammen med gode venner og familie gir meg masse energi. En tur i skogen eller en treningsøkt gir også påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Mine viktigste relasjoner er familien min og vennene mine. I tillegg kommer selvsagt alle kundene som viser meg tillit.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy kompetanse, og setter meg alltid som mål å være effektiv og grundig i jobben min. Ellers er jeg en generelt glad person.

På jobb

Jeg tror kollegaer og kunder ser på meg som en positiv og løsningsorientert person. For meg er det viktig at alle på jobb har det bra i arbeidshverdagen, og at det er et godt arbeidsmiljø. Overfor kundene mine ønsker jeg å være profesjonell og engasjert. Samtidig er det viktig for meg å innfri det jeg lover. Jeg forsøker alltid å gjøre det jeg kan for at mine kunder skal få det meste ut av sitt boligsalg.

På fritiden

Jeg tror familie og venner synes jeg er hyggelig å være sammen med, og at jeg er en person som er glad og initiativrik. På en optimal fridag er det sol og fint vær, og jeg er sammen med familie og venner. Jeg er generelt veldig glad i å være i naturen og trives godt på fjellet og ved sjøen, både sommer og vinter.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker begge like godt.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2015 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler MNEF/Partner/Markedsansvarlig

2008-2015 EiendomsMegler 1 Oslo og Akershus

Eiendomsmegler MNEF

Fra 2022 Handelshøyskolen BI

Executive Master of Management

2021-2021 Handelshøyskolen BI

Sosiale medier og nettverk

2007-2009 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

2006-2007 Høgskolen i Oslo

Økonomi og administrasjon

2005-2006 Universitet i Oslo

Exphil/Exfac

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95924589

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 92 45 89
eller epost

Hva sies om meg?