Hanne Borch-Nielsen

Advokat / Eiendomsmegler

PrivatMegleren Bærum

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmegler

2012-2015 Advokatfirmaet Borge

Advokat / Forvaltning av næringseiendom

2007-2012 Norwegian Claims Link AS

Advokat - Skadeoppgjør / tvister boligselgerforsikring Kursholder for eiendomsmeglere

2002-2007 Universitetet i Oslo

Master i Rettsvitenskap

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg som megler er det viktigste å skape gode relasjoner og tillit hos kundene – både selgere og kjøpere. Tillit gjør det enklere å være ærlig, noe som gjør det lettere å styre forventningene hos partene i prosessen.

Hva er det som gir deg energi?

På jobb får jeg mye energi av en god visning. Spesielt når jeg vet at samtalene på visning har utgjort en forskjell. Privat trenger jeg turer i stallen, i marka eller på fjellet.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine ser på meg som en megler som investerer mye i kundene. Om jeg er positiv eller negativ, har jeg alltid et smil om munnen uansett. For meg er det viktig å bidra til et positivt miljø på jobben med kunnskapsdeling og en hjelpende hånd ved behov. Jeg er ekstremt opptatt av å være tilgjengelig for kundene mine og ønsker å komme dem i forkjøpet. Det er viktig for meg at kundene er trygge på at jeg har fulgt opp både dem og mulige kjøpere så ingen budgivere glemmes. Tilbakemeldingene fra kundene er at oppfølgingen er god og at sluttresultatet ofte samsvarer med, eller overgår, forventningene.

På fritiden

Jeg tror venner og familie opplever meg som en lojal person med klare meninger. Jeg er også veldig åpen for å lære nye ting og kan endre meg. Jeg har gått fra jobb som advokat til eiendomsmegler, og det har vært en reise som har lært meg utrolig mye. En optimal fridag for meg begynner med en lang morgen hjemme etterfulgt av frisk luft - gjerne på tur med unger, mann, hund og hest. Jeg avslutter gjerne dagen med middag med gode venner. Jeg jobber tett på mennesker i hverdagen, og i de travleste periodene lader jeg best opp alene med et par timer på tur sammen med en firbent venn.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Badeferie.

Hus eller leilighet?

Jeg elsker å selge hus, men variasjon er det beste.

Fine dining eller pizza?

Helt klart pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2018 PrivatMegleren Bærum

Eiendomsmegler

2012-2015 Advokatfirmaet Borge

Advokat / Forvaltning av næringseiendom

2007-2012 Norwegian Claims Link AS

Advokat - Skadeoppgjør / tvister boligselgerforsikring Kursholder for eiendomsmeglere

2002-2007 Universitetet i Oslo

Master i Rettsvitenskap

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

48005205

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 48 00 52 05
eller epost

Hva sies om meg?