Hannah Douglas

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Park

Eiendomsmeglerfullmektig

2022-2024 PrivatMegleren Park

Backoffice / Markedsansvarlig

2020-2024 PrivatMegleren Park

Backoffice

2020-2023 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å være bevisst på at jeg forvalter formuen til mennesker som viser meg tillit som eiendomsmegler. Derfor er det viktig for meg å alltid være tilgjengelig og jobbe hardt for å nå målene som kundene og jeg setter sammen. Mitt ønske er at de sitter igjen med en følelse etter salget av at de ikke kunne oppnådd et bedre resultat.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening, nære venner, en travel arbeidshverdag med gode kollegaer og det å oppnå best mulig resultater.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familie, venner og gode kollegaer. Har de rundt meg det bra, har jeg det bra.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg tror det som beskriver meg best er at jeg er en positiv, sosial og glad jente. Tror også de rundt meg vil beskrive meg som et ja-menneske med høy arbeidskapasitet.

På jobb

Jeg håper kollegaene mine ser på meg som en snill og god kollega som lytter og deler erfaringer, i tillegg til at jeg bidrar til et godt arbeidsmiljø. Positivitet i arbeidshverdagen og delingskultur er noe jeg setter høyt.

Kundene mine setter pris på min evne til å være behjelpelig og til å strekke meg langt for å imøtekomme deres behov. Jeg gjør alltid det lille ekstra for kundene mine.

De skal føle at jeg er med og tilgjengelig gjennom alle stegene i prosessen, fra A til Å.

Jeg stiller alltid forberedt på visninger, og møter alle potensielle kjøpere med et smil. Videre er god oppfølging både før og etter visning, og under budrunden essensielt for å oppnå best resultat.

I tillegg opplever jeg at kundene mine setter pris på at jeg alltid er blid og positiv, samtidig som nøyaktighet og dedikasjon gir dem trygghet og tillit til at jobben blir gjort grundig og ordentlig.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som imøtekommende, sosial og utadvendt jente, som bidrar med mye positiv energi.

En perfekt fridag for meg begynner med å stå opp tidlig, trene eller gå en lang tur om været tilsier det. Før jeg finner på noe med gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ingenting slår ekte norsk sommer.

Gi eller få?

Det beste er å kunne gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Park

Eiendomsmeglerfullmektig

2022-2024 PrivatMegleren Park

Backoffice / Markedsansvarlig

2020-2024 PrivatMegleren Park

Backoffice

2020-2023 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

47357438

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 47 35 74 38
eller epost

Hva sies om meg?