Håvard Haugstulen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Première

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2017-2022 Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid er å få frem det beste i hver bolig jeg selger, og å kunne bistå med kunnskap og erfaring i selve transaksjonen.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg blir i godt humør av å være med positive folk, og jeg er heldig som har en stor bekjentskapskrets. Jeg liker å være sosial, men nyter også sofakroken sammen med familien etter en travel arbeidsuke.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboeren min, familien min, venner og gode kollegaer er de viktigste relasjonene mine nå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er trygg, tilpasningsdyktig og tillitsfull.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en jordnær type. For meg er det viktig å bidra til et godt samarbeid på jobben, der vi kan dele kunnskap og erfaringer for å lykkes sammen.

Overfor kundene er jeg opptatt av å skape tillit og være effektiv, og det løser jeg med masse stå-på-vilje og dedikasjon til hvert enkelt oppdrag. Jeg opplever at kundene verdsetter min lokalkunnskap, og at jeg beholder roen underveis i prosessen.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en skikkelig humørspreder.

En god fridag for meg inneholder en runde på golfbanen, båttur, fart og moro etterfulgt av en god middag sammen med venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Gi. Det er hyggeligere å glede andre.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren

Eiendomsmegler

2017-2022 Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg. Jeg har store krav til samarbeidspartnere, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd igjennom alle delene av vår leveranse.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

45420239

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 45 42 02 39
eller epost