Håkon Sæther

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Bærum

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Bærum

Daglig leder og eiendomsmegler

2016-2020 DNB Eiendom Fornebu

Daglig leder og eiendomsmegler

2013-2015 DNB Eiendom Trondheim

Eiendomsmeglerfullmektig

2010-2013 Handelshøyskolen BI Trondheim

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er at jeg skal hjelpe mennesker trygt og godt gjennom en av deres viktigste livshendelser. Det er et ansvar jeg har stor respekt for.

Hva er det som gir deg energi?

Hektiske dager hvor det koker gir meg enormt med energi og arbeidslyst.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien, min fantastiske samboer og to døtre er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er nøyaktig, løsningsorientert og effektiv.

På jobb

På vårt kontor har vi stort fokus på å spille hverandre gode, og hjelpe hverandre med de ulike oppdragene.

Skreddersøm. Jeg tilpasser alle salgsprosesser til kundens situasjon og bolig.

Jeg tror kundene mine opplever å ha fått gode råd underveis, og blitt ledet trygt gjennom boligsalgsprosessen.

På fritiden

Som eiendomsmegler er jeg i dialog med kunder og interessenter nesten hele dagen, så en god fridag for meg er jeg langt til fjells, uten dekning.

Jeg kobler gjerne av med vedhogst, en gravemaskin eller som hobbysnekker for en dag.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker egentlig best overgangene. Våren med nyvaskede veier og høsten med fyr i peisen.

Hus eller leilighet?

For vår del er leilighet med alt i nærheten svært praktisk.

Fine dining eller pizza?

Alt til sin anledning.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Bærum

Daglig leder og eiendomsmegler

2016-2020 DNB Eiendom Fornebu

Daglig leder og eiendomsmegler

2013-2015 DNB Eiendom Trondheim

Eiendomsmeglerfullmektig

2010-2013 Handelshøyskolen BI Trondheim

Bachelor i Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder har stor verdi av samarbeidspartnere jeg har knyttet til meg, og får ofte høre av kunder i etterkant hvor supre lagspillere jeg har med i prosessen. Jeg har krav til samarbeidsform, og hva hver av disse har å bidra med for verdiskapning for mine kunder. Vi jobber på tvers av spesialkompetanse og skaper en synergi oss imellom som gjør at det er en rød tråd igjennom alle delene av vår leveranse. Eksempelvis er fotoveileder Ellen Enger inne hos alle mine kunder før foto. Det er også svært viktig for meg at mine samarbeidspartnere har en god dialog med kundene mine og veileder dem til et godt resultat.

Fotoveileder: Ellen Enger
Foto: Andreas Wiig
Takstmann: Ivar Mjøs

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

95900100

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 95 90 01 00
eller epost

Hva sies om meg?