Håkon Bjerke Thronæs

Eiendomsmegler / Daglig leder / Partner

PrivatMegleren Renommé

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Renommé

Eiendomsmegler / Partner / Daglig Leder

2011-2014 PrivatMegleren Renommé

Medhjelper

2011-2014 Handelshøyskolen BI Oslo

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i jobben min er å skape god tillit og gode relasjoner til kundene mine – både kjøpere og selgere.

Hva er det som gir deg energi?

Fornøyde kunder og gode visninger som jeg vet har utgjort en forskjell gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, gode kollegaer og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er ærlig, hardtarbeidende og har høy gjennomføringsevne.

På jobb

Både kollegaer og kunder ville nok beskrevet meg som en ekstremt dedikert og målrettet fyr – med gode ambisjoner for alle rundt meg. I forhold til mine kollegaer er det å være behjelpelig og raus egenskaper jeg verdsetter høyt. Overfor kunder er det viktigste at kundene mine får god tillit til meg, og at jeg leverer etter avtale – og gjerne litt ekstra. Min x-faktor for å oppnå det beste resultatet for kundene mine er at jeg er ekstremt dedikert, og at jeg alltid holder avtalene mine. Tilbakemeldinger jeg får fra kundene mine er at de opplever meg som en tillitsskapende, profesjonell og rolig megler.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som en rolig, snill og morsom type. En optimal fridag inneholder en rolig morgen etterfulgt av ski med gode venner. Å bade, stå på ski og reise er noe jeg er veldig glad i å gjøre når jeg ikke jobber.

Q&A

Vinter eller sommer?

Begge

Film eller dokumentar?

Film

Jeans eller dress/drakt?

Dress

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Renommé

Eiendomsmegler / Partner / Daglig Leder

2011-2014 PrivatMegleren Renommé

Medhjelper

2011-2014 Handelshøyskolen BI Oslo

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41528364

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 52 83 64
eller epost

Hva sies om meg?