Gustav Johan Sædberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Styreleder

1993-2020 Meglerhuset Sædberg AS

Jobbet som eiendomsmegler, også som fagansvarlig i mange år. Startet også opp vårt avdelingskontor i Søgne.

1990-1991 Kystartilleriet/Forsvaret, Odderøya

Var 1 år i militærtjeneste som forpleiningsassistent

1989-1990 Meglerhuset Sædberg, avdeling Oslo

Jobbet som eiendomsmeglerassistent

1991-1993 BI Oslo

2 årig eiendomsmeglerutdannelse

1986-1889 Gimle Videregående skole

3 årig utdannelse med regnskap-/økonomilinje

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Min erfaring som eiendomsmegler helt siden 1989 gjør at jeg har god kunnskap om den jobben vi utfører, og meget god lokalkunnskap om store deler av Sørlandet.

Hva er det som gir deg energi?

Gode kollegaer og en sosial arbeidsplass med godt innarbeidede rutiner gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Som megler er de viktigste relasjonene de faste kundene jeg har opparbeidet meg opp gjennom årene. Jeg har også en god relasjon til offentlige etater, advokater, rettsapparatet og utbyggere som benytter meg til rådgivning, taksering og skjønnsvurderinger.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har lang erfaring, høyt kunnskapsnivå, er tilgjengelig og serviceinnstilt.

På jobb

De på kontoret beskriver meg som en erfaren megler med høyt kunnskapsnivå.

Firmaet har en god miks av både erfarne og nyere meglere, og mange med forskjellige spesialfelt innenfor vårt yrke. Dette er en stor styrke da vi alltid har noen internt som kan besvare spørsmål og hvor vi kan drøfte saker.

Jeg håper og tror at kundene verdsetter min fartstid i bransjen slik at jeg kan gi de beste rådene ut fra min erfaring. Jeg får også høre at jeg alltid er tilgjengelig og at kundene setter pris på at jeg er god på oppfølging.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sosial person.

En optimal fridag for meg betyr gjerne at jeg er på ferie i utlandet et sted sammen med familie eller venner, og kan oppleve både soling, bading og nyte god mat og drikke.

I tillegg til at jeg er glad i å spille golf er jeg også svært idrettsinteressert, og da spesielt fotball. De store favorittlagene er IK Start og Liverpool. Når det gjelder IK Start ser jeg alle kampene på Sør Arena, og alle øvrige kamper på TV.

Q&A

Vinter eller sommer?

Liker best sommeren med varme, bading, sol og sjøliv.

Hus eller leilighet?

Bor i hus, og skal nok gjøre det i noen flere år.

Pop eller rock?

Jeg hører helst på listepop.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Styreleder

1993-2020 Meglerhuset Sædberg AS

Jobbet som eiendomsmegler, også som fagansvarlig i mange år. Startet også opp vårt avdelingskontor i Søgne.

1990-1991 Kystartilleriet/Forsvaret, Odderøya

Var 1 år i militærtjeneste som forpleiningsassistent

1989-1990 Meglerhuset Sædberg, avdeling Oslo

Jobbet som eiendomsmeglerassistent

1991-1993 BI Oslo

2 årig eiendomsmeglerutdannelse

1986-1889 Gimle Videregående skole

3 årig utdannelse med regnskap-/økonomilinje

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90784991

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 78 49 91
eller epost

Hva sies om meg?