En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Soria Moria

Kontorsjef/Eiendomsmegler

2017-2020 DNB

Eiendomsmegler

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er utpreget vinnervilje, å være engasjert, løsningsorientert og fleksibel.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får masse energi av jobben og kollegaene mine. Utenom jobb får jeg påfyll av energi fra båtturer, reising og bading.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien min, mine enestående kollegaer, og et knippe nære venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er engasjert, blid, bestemt, omsorgsfull og samvittighetsfull. Jeg har også en høy arbeidskapasitet, noe som kommer godt med i denne bransjen.

På jobb

Jeg tror mine kollegaer vil beskrive meg som en strukturert, sta og blid person – og som en god bidragsyter til den unike kulturen vi har på kontoret.

Det er viktig for meg at kundene mine er så fornøyde at de ønsker å bruke meg igjen en annen gang, og anbefaler meg til alle de kjenner som skal selge bolig. Jeg er opptatt av å yte det lille ekstra gjennom hele prosessen- det gir resultater.

På fritiden

Jeg tror vennene mine vil beskrive meg som livlig, morsom, spontan og glad, samtidig som jeg stiller opp, er tilgjengelig og er en omsorgsfull og god lytter. En som liker å ta vare på dem rundt seg.

En optimal fridag starter med deilig morgenbad, lang frokost, båttur og mer bading.

Jeg er veldig glad i baking og båtliv.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Jeg elsker havet, så en badeferie er midt i blinken for min del.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Best of both. Jeg elsker musikk, og hører på det aller meste.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Soria Moria

Kontorsjef/Eiendomsmegler

2017-2020 DNB

Eiendomsmegler

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine viktigste samarbeidspartnere er Taksering Norge, Fotostallen med Lars Petter Skillestad

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90058598

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 05 85 98
eller epost

Hva sies om meg?