Guri Leinæs

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2014-2016 DNB Eiendom St. Hanshaugen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2012-2014 DNB Eiendom Grünerløkka

Meglerassistent

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg i jobben min som megler er å være tilgjengelig og finne gode løsninger, jeg må være ærlig og pushe på riktig tidspunkt. I tillegg er kommunikasjon med både selger og potensielle kjøpere viktig.

Hva er det som gir deg energi?

Trening gir meg energi, å være på tur med hunden min og kvalitetstid med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene i livet mitt er familie og tantebarn, også nære venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som spontan og eventyrlysten, jeg har masse energi og er positiv og glad. Jeg er også omtenksom og inkluderende, og dermed sosial.

På jobb

Kunder og kolleger tror jeg vil beskrive meg som effektiv og strukturert, at jeg er sprudlende og engasjert og profesjonell.

I jobben min er det viktig for meg å bidra til et godt salgsmiljø, at mine kollegaer har det bra og at vi har det gøy sammen.

I forhold til leveransen til kundene er jeg opptatt av å ivareta og trygge dem gjennom salgsprosessen.

Det er viktig å oppnå gode resultater slik at de blir fornøyde, som igjen kan føre til at de anbefaler meg videre til venner og bekjente.

Min x-faktor er ærlighet i alt jeg gjør, både overfor selger og kjøper. Da får vi et godt samarbeid. Jeg tror kundene mine setter pris på denne ærligheten, at jeg er tilgjengelig og kjenner markedet mitt godt.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som omtenksom og varm, sprudlende glad og spontan. Når jeg har en fridag drar jeg gjerne ut med båten i skjærgården, eller kjører alpint. På fritiden og i ferier gjelder stort sett det samme.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Aksept

Partner / Eiendomsmegler MNEF

2014-2016 DNB Eiendom St. Hanshaugen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

2012-2014 DNB Eiendom Grünerløkka

Meglerassistent

2011-2014 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93288321

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 28 83 21
eller epost

Hva sies om meg?