Glenn Sivertsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Åsane

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Åsane

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å oppnå en best mulig pris for boligen din, og bistå deg i en trygg og profesjonell prosess fra A til Å.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av gode konsertopplevelser, fornøyde kunder og en solid budrunde.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er tilgjengelig, motivert, fleksibel, positiv og engasjert.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en engasjert og dedikert medarbeider, som ønsker å gi kundene en opplevelse utover det som forventes.

På jobb er jeg opptatt av å bidra til et positivt arbeidsmiljø, der vi kan utveksle kunnskap for å oppnå suksess sammen.

Overfor kundene mener jeg at ulike behov krever ulike råd. De beste salgene oppnås gjennom en god prosess basert på trygghet, tillit, strategiske valg og god oppfølging underveis.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en omsorgsfull, energisk og spontan person.

Mine største interesser er musikk og trening, og noe av det beste jeg vet er å dele en god konsertopplevelse sammen med gode venner.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer.

Gi eller få?

Gi.

Pop eller rock?

Rock.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Åsane

Eiendomsmeglerfullmektig

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92013991

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 01 39 91
eller epost

Hva sies om meg?