Frida Harbu Hoen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Park

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start
En god start

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For mange er boligkjøp den største økonomiske investeringen man gjør. Det viktigste for meg er derfor å bistå kunden til å føle seg trygg, forstått og sett gjennom hele prosessen. Til syvende og sist er mitt viktigste mål er å få høyest mulig salgssum på boligen.

Hva er det som gir deg energi?

Det å sette av god tid på morgenen med musikk og en kopp kaffe for å reflektere over dagen som står foran meg, gir meg både energi og motivasjon.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Utenom relasjoner på jobb, så er det datteren min som kommer aller først. Jeg er så heldig å ha masse fine venner og en støttende familie, samt en fantastisk samboer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har alltid fått høre at jeg har mye energi. Jeg anser meg selv som en allsidig og utadvendt person som er glad i å bruke dagene produktivt. Av natur er jeg både optimist og positiv.

På jobb

Mitt mål er at kunden opplever en bedre salgsprosess enn de i utgangspunktet hadde forventet. Veien dit er å skape et samarbeid med oppdragsgiver der jeg opptrer som en profesjonell- og trygg part.

Det å skape en god relasjon til de potensielle kjøperne er også viktig, da det fører til tillitt, som gjør at budrunden får en bedre flyt.

Min X-faktor er den indre motivasjon jeg sitter med hver dag på jobb, som gjør at resultatene blir gode og kundene blir fornøyde gang på gang.

Jeg er blid, energisk og jobber aktivt gjennom hele salgsprosessen. Det å jobbe "aktivt" vil si å for eksempel ringe alle interessenter for å kartlegge og forberede til visning. Dette gjør at relasjonen mellom meg som megler og interessentene er dannet allerede før visning.

På fritiden

Jeg er et spontant ja-menneske som synes det meste av aktiviteter er gøy. Jeg har alltid vært glad i å male og tegne. Derfor vil en optimal fridag for meg er å tenne levende lys, sette på behagelig musikk og male abstrakte malerier. Jeg er også en aktiv person, så året fylles med alt fra langrennsturer, snowboard, joggeturer og fisketurer -til middagsbesøk hos familien.

Q&A

Vinter eller sommer?

Vinter. Det at Norge har fire årstider er noe jeg elsker landet for.

Gi eller få?

Når det å gi er en motivasjon i seg selv har jeg erfart at det gir meg mer, enn å få.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, da dette er sjelden vare i en travel hverdag.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90508230

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 50 82 30
eller epost

Hva sies om meg?